Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Kold Damp


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 1. Dec 2012
(Senest opdateret: 19. Jan 2013)


Stilart: DK 2011 -> 4F - California Common/Steam Beer


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 35 g, 1000 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 2400 g, 4 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 6 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 20 g, 10 i 60 min.
Amarillo 10 g, 10 i 15 min.
Chinook 10 g, 13.3 i 5 min.

Gær


1 pk Saflager W-34/70

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
20. april 2024
Amager
20. april 2024
Brønderslev
22. april 2024
Østfyn
23. april 2024
Ringsted
24. april 2024
Frederikssund
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg
26. april 2024
Thisted