Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Kold Damp
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
1. Dec 2012
(Opd. 19. Jan 2013)
Stilart:
DK 2011
4F - California Common/Steam Beer
DK 2011
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Chocolate Wheat | 35 | 1000 | |
| Flaked Oats | 300 | 4 | |
| Pilsner Malt | 2400 | 4 | |
| Vienna | 1800 | 6 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Amarillo | 20 g, | 10 %α | i 60 min. |
| Amarillo | 10 g, | 10 %α | i 15 min. |
| Chinook | 10 g, | 13.3 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Saflager W-34/70
Mæsketider
67 °C i 60 mins.
