Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Kold Damp
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 1. Dec 2012
(Senest opdateret: 19. Jan 2013)
Stilart: DK 2011
4F - California Common/Steam Beer

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Wheat | 35 g, | 1000 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 300 g, | 4 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 2400 g, | 4 EBC, | % af total |
Vienna | 1800 g, | 6 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Amarillo | 20 g, | 10 %α | i 60 min. |
Amarillo | 10 g, | 10 %α | i 15 min. |
Chinook | 10 g, | 13.3 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Saflager W-34/70
Mæsketider
67 °C i 60 mins.