Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Lakaffe


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
14. Jun 2014
(Opd. 7. Sep 2014)


Stilart:
DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Chocolate Malt 600 1200
Pale Malt 2400 6
Vienna 1800 8
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
First Gold 100 g, 4 i 60 min.
First Gold 50 g, 4 i 5 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Krydderier


10 g Lakrids - Engelsk
12 g Kaffe (brygget)

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Kaffen er malet og lagt i koldt vand dagen før. Tilsat efter chilling. Kaffen er Kenya AA+ fra Stellini Kaffe

Lakridsen er granulat

Alphasyren for humlen er gætværk, da det er humle fra egen have (fra høsten 2013)

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?