Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Lakaffe
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Jun 2014
(Senest opdateret: 7. Sep 2014)
Stilart: DK 2011 13E - Andre Tilsætninger
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 600 g, | 1200 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2400 g, | 6 EBC, | % af total |
Vienna | 1800 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )First Gold | 100 g, | 4 %α | i 60 min. |
First Gold | 50 g, | 4 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Krydderier
10 g Lakrids - Engelsk
12 g Kaffe (brygget)
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Kaffen er malet og lagt i koldt vand dagen før. Tilsat efter chilling. Kaffen er Kenya AA+ fra Stellini Kaffe
Lakridsen er granulat
Alphasyren for humlen er gætværk, da det er humle fra egen have (fra høsten 2013)
Lakridsen er granulat
Alphasyren for humlen er gætværk, da det er humle fra egen have (fra høsten 2013)