Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Lakaffe


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Jun 2014
(Senest opdateret: 7. Sep 2014)


Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
First Gold 100 g, 4 i 60 min.
First Gold 50 g, 4 i 5 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Krydderier


10 g Lakrids - Engelsk
12 g Kaffe (brygget)

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Kaffen er malet og lagt i koldt vand dagen før. Tilsat efter chilling. Kaffen er Kenya AA+ fra Stellini Kaffe

Lakridsen er granulat

Alphasyren for humlen er gætværk, da det er humle fra egen have (fra høsten 2013)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. januar 2025
Landsdækkende
23. januar 2025
Rødovre
23. januar 2025
Helsingør
23. januar 2025
Randers
25. januar 2025
Frederikssund
25. januar 2025
Aalborg
25. januar 2025
Horsens
25. januar 2025
Haderslev
25. januar 2025
Aabenraa
27. januar 2025
Varde