Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Lakrids Stout #7


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen
9. Oct 2014
(Opd. 10. Oct 2014)


Stilart:
DK 2010 -> 8E - Sweet Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara Wheat 200 120
Chocolate Malt 500 800
Dark Brown Sugar 400 80
Kandis (dark) 400 500
Pale Malt 2500 7
Special B 100 230
Vienna 1600 7
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Perle 30 g, 6.2 i 60 min.
Saaz 30 g, 2.8 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Newcastle Dark Ale - M03

Krydderier


60 g Lakrids - Engelsk
10 g Kaffepulver

Mæsketider


55 °C i 20 mins.
68 °C i 60 mins.
72 °C i 10 mins.
78 °C i 10 mins.

Tekst


Brygvand 18ltr.
Sparges med 17 ltr 80gr vand.
Bitterhumle efter 15 min kogning. 60g lakridsrod, 10g løgismose espresso bønner efter 30 min kogning.
Smagshumle og Irish Moos efter 45 min. kogning. Ialt kogetid: 60 min.


Karbonering bør være ved 19ltr, 128g sukker

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?