Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Lakrids Stout #7


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 9. Oct 2014
(Senest opdateret: 10. Oct 2014)


Stilart: DK 2010 -> 8E - Sweet Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Wheat 200 g, 120 EBC, % af total
Chocolate Malt 500 g, 800 EBC, % af total
Dark Brown Sugar 400 g, 80 EBC, % af total
Kandis (dark) 400 g, 500 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 7 EBC, % af total
Special B 100 g, 230 EBC, % af total
Vienna 1600 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Perle 30 g, 6.2 i 60 min.
Saaz 30 g, 2.8 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Newcastle Dark Ale - M03

Krydderier


60 g Lakrids - Engelsk
10 g Kaffepulver

Mæsketider


55 °C i 20 mins.
68 °C i 60 mins.
72 °C i 10 mins.
78 °C i 10 mins.

Tekst


Brygvand 18ltr.
Sparges med 17 ltr 80gr vand.
Bitterhumle efter 15 min kogning. 60g lakridsrod, 10g løgismose espresso bønner efter 30 min kogning.
Smagshumle og Irish Moos efter 45 min. kogning. Ialt kogetid: 60 min.


Karbonering bør være ved 19ltr, 128g sukker

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn