Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Lakrids Stout #7


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Jørgen Runge Hauge-Nielsen, 9. Oct 2014
(Seneste rettet: 10. Oct 2014)


Stilart: DK 2010 -> 8E - Sweet Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Wheat 200 g, 120 EBC, % af total
Chocolate Malt 500 g, 800 EBC, % af total
Dark Brown Sugar 400 g, 80 EBC, % af total
Kandis (dark) 400 g, 500 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 7 EBC, % af total
Special B 100 g, 230 EBC, % af total
Vienna 1600 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Perle 30 g, 6.2 i 60 min.
Saaz 30 g, 2.8 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Newcastle Dark Ale - M03

Krydderier


60 g Lakrids - Engelsk
10 g Kaffepulver

Mæsketider


55 °C i 20 mins.
68 °C i 60 mins.
72 °C i 10 mins.
78 °C i 10 mins.

Tekst


Brygvand 18ltr.
Sparges med 17 ltr 80gr vand.
Bitterhumle efter 15 min kogning. 60g lakridsrod, 10g løgismose espresso bønner efter 30 min kogning.
Smagshumle og Irish Moos efter 45 min. kogning. Ialt kogetid: 60 min.


Karbonering bør være ved 19ltr, 128g sukker

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
7 juli 2017 - 13:00 til 7 juli 2018 - 23:00
Lokalafdeling Kolding
29 maj 2018 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro
30 maj 2018 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Frederikssund
31 maj 2018 - 00:00 til 2 juni 2018 - 00:00
Lokalafdeling Halsnæs
31 maj 2018 - 13:00 til 2 juni 2018 - 23:00
Lokalafdeling Vordingborg
31 maj 2018 - 18:00 til 23:55
Lokalafdeling Haslev
31 maj 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
2 juni 2018 - 08:00 til 22:00
Region Vadehavet
8 juni 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
9 juni 2018 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Halsnæs
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk