Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Leo LX


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 12. Jul 2011
(Senest opdateret: 28. Oct 2011)


Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 500 g, 45 EBC, % af total
Flaked Oats 350 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 15 EBC, % af total
Pilsner Malt 3000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Styrian Golding 48 g, 3.1 i 60 min.
Centennial 30 g, 11 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Brygget til min fars (Leo) 60 års fødselsdag.

Folk turde ikke rigtigt starte med at drikke den, men da de først kom i gang... Meget ros, også fra folk der mener det ;)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster