Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Leo LX


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 12. Jul 2011
(Senest opdateret: 28. Oct 2011)


Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 69 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 500 g, 45 EBC, % af total
Flaked Oats 350 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 15 EBC, % af total
Pilsner Malt 3000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Styrian Golding 48 g, 3.1 i 60 min.
Centennial 30 g, 11 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Brygget til min fars (Leo) 60 års fødselsdag.

Folk turde ikke rigtigt starte med at drikke den, men da de først kom i gang... Meget ros, også fra folk der mener det ;)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm