Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Limfjords porter klon


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 13. Dec 2022
(Senest opdateret: 1. Feb 2023)


Stilart: DK 2019 -> 9D - Baltisk Porter


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 28 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 400 g, 350 EBC, % af total
Cara Munich 200 g, 100 EBC, % af total
Chocolate Malt 400 g, 800 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Honey 500 g, 40 EBC, % af total
Pilsner Malt 6000 g, 3 EBC, % af total
Carafa I 200 g, 900 EBC, % af total
Brown Sugar 500 g, 150 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 50 g, 8.5 i 60 min.
Northern Brewer 50 g, 8.5 i 10 min.

Gær


1 pk WLP810 San Francisco Lager

Mæsketider


64 °C i 60 mins.
75 °C i 15 mins.

Tekst


Det er min opskrift på en Limfjordsporter-klon. Den blev nummer to til et brew-battle vi havde Odense Håndbrygger Laug, der var 16 andre gode bud på en klon af Limfjordsporter.

Der er nogle medlemmer i vores laug, som har et godt bud på en Malt og humle profil, den har jeg stort set kopieret. Gæren skal være en undergær, så jeg gætter på at WLP810 San Francisco Lager er et godt bud.

Mæskeprofil er den jeg selv bruger til at lave mange af mine øl.

Håber nogen kan få noget ud af denne opskrift,

Højt Skum / Klaus Ankerstjerne Eriksen

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. februar 2024
Holstebro
01. marts 2024
Landsdækkende
05. marts 2024
København Nord
05. marts 2024
Herning
06. marts 2024
Holbaek
08. marts 2024
Bornholm
08. marts 2024
Haslev
08. marts 2024
Slagelse
09. marts 2024
Aalborg
12. marts 2024
Rødovre