Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Limfjords porter klon


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
13. Dec 2022
(Opd. 1. Feb 2023)


Stilart:
DK 2019 -> 9D - Baltisk Porter


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 28 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara Aroma 400 350
Cara Munich 200 100
Chocolate Malt 400 800
Flaked Oats 300 4
Honey 500 40
Pilsner Malt 6000 3
Carafa I 200 900
Brown Sugar 500 150
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 50 g, 8.5 i 60 min.
Northern Brewer 50 g, 8.5 i 10 min.

Gær


1 pk WLP810 San Francisco Lager

Mæsketider


64 °C i 60 mins.
75 °C i 15 mins.

Tekst


Det er min opskrift på en Limfjordsporter-klon. Den blev nummer to til et brew-battle vi havde Odense Håndbrygger Laug, der var 16 andre gode bud på en klon af Limfjordsporter.

Der er nogle medlemmer i vores laug, som har et godt bud på en Malt og humle profil, den har jeg stort set kopieret. Gæren skal være en undergær, så jeg gætter på at WLP810 San Francisco Lager er et godt bud.

Mæskeprofil er den jeg selv bruger til at lave mange af mine øl.

Håber nogen kan få noget ud af denne opskrift,

Højt Skum / Klaus Ankerstjerne Eriksen

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?