Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

MF Brown Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 6. Jun 2012
(Senest opdateret: 17. Jun 2012)


Stilart: DK 2011 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 200 g, 1100 EBC, % af total
Honey 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 2200 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 30 g, 5.9 i 60 min.
Chinook 25 g, 11.4 i 60 min.
Simcoe 30 g, 12.2 i 3 min.
Simcoe 10 g, 12.2 i 0 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn