Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Magtenbølle Bragot


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 22. Nov 2017
(Seneste rettet: 28. Feb 2018)


Stilart: DK 2015 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 500 g, 4 EBC, % af total
Honey 500 g, 40 EBC, % af total
Kandis (light) 1000 g, 0 EBC, % af total
Melanoidin Malt 1000 g, 69 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 7 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 200 g, 18 EBC, % af total
Vienna 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 100 g, 6 i 60 min.
Cascade 75 g, 6 i 15 min.
Goldings 75 g, 6 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Udkast til en braggot

Følgende to bryg er blandet sammen og har stået 4 uger til eftergæring inden tapning på flasker:
25 liter øl på ovenstående opskrift (OG: 1069; FG: 1003; Alko%: 8,8%)
25 liter mørk mjød (strandmalurt alko%: 16% FG: 1016)

Smag: forbavsende mild ift. alkoholstyrken på 12%. Balanceret smag af malt, honning, malurt. Humlekarakteren er forholdsvis svag.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
18 december 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
19 december 2018 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Århus C
5 januar 2019 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Køge
5 januar 2019 - 15:00 til 17:00
Lokalafdeling Frederikshavn
9 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo
10 januar 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
11 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
12 januar 2019 - 08:30 til 16:00
Lokalafdeling Thisted
14 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Rødovre
15 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk