Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Magtenbølle Bragot


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 22. Nov 2017
(Senest opdateret: 28. Feb 2018)


Stilart: DK 2015 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Flaked Oats 500 g, 4 EBC, % af total
Honey 500 g, 40 EBC, % af total
Kandis (light) 1000 g, 0 EBC, % af total
Melanoidin Malt 1000 g, 69 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 7 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 200 g, 18 EBC, % af total
Vienna 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 100 g, 6 i 60 min.
Cascade 75 g, 6 i 15 min.
Goldings 75 g, 6 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Udkast til en braggot

Følgende to bryg er blandet sammen og har stået 4 uger til eftergæring inden tapning på flasker:
25 liter øl på ovenstående opskrift (OG: 1069; FG: 1003; Alko%: 8,8%)
25 liter mørk mjød (strandmalurt alko%: 16% FG: 1016)

Smag: forbavsende mild ift. alkoholstyrken på 12%. Balanceret smag af malt, honning, malurt. Humlekarakteren er forholdsvis svag.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. januar 2025
Landsdækkende
23. januar 2025
Rødovre
23. januar 2025
Helsingør
23. januar 2025
Randers
25. januar 2025
Frederikssund
25. januar 2025
Aalborg
25. januar 2025
Horsens
25. januar 2025
Haderslev
25. januar 2025
Aabenraa
27. januar 2025
Varde