Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Magtenbølle Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 21. Dec 2016
(Seneste rettet: 28. Dec 2017)


Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Black Malt 200 g, 1400 EBC, % af total
Cara Red 500 g, 40 EBC, % af total
Chocolate (dehusked) Malt 400 g, 800 EBC, % af total
Crystal Malt 500 g, 135 EBC, % af total
Honey 500 g, 40 EBC, % af total
Munich Malt 2500 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 75 g, 7.8 i 60 min.
Northern Brewer 100 g, 7.8 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Krydderier


25 g Stjerneanis

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Stjerne-anis med i de sidste 15 minutter urtkogning, honning tilsættes i de sidste 2 minutter. Tilsæt eventuelt 500 gram brun farin, det hæver OG med ca. 18 oechslegrader og alkohol% med ca. 2 %.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
1 september 2008 - 17:30 til 1 september 2018 - 21:30
Lokalafdeling København
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Vordingborg
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
21 august 2018 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
23 august 2018 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Kolding
24 august 2018 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Århus C
25 august 2018 - 11:00 til 14:00
Lokalafdeling Vejle
25 august 2018 - 11:00 til 21:00
Lokalafdeling Køge
25 august 2018 - 11:00 til 21:00
Lokalafdeling Vordingborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk