Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Magtenbølle Stout


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
21. Dec 2016
(Opd. 28. Dec 2017)


Stilart:
DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Black Malt 200 1400
Cara Red 500 40
Chocolate (dehusked) Malt 400 800
Crystal Malt 500 135
Honey 500 40
Munich Malt 2500 20
Pale Malt 2500 7
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 75 g, 7.8 i 60 min.
Northern Brewer 100 g, 7.8 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Krydderier


25 g Stjerneanis

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Stjerne-anis med i de sidste 15 minutter urtkogning, honning tilsættes i de sidste 2 minutter. Tilsæt eventuelt 500 gram brun farin, det hæver OG med ca. 18 oechslegrader og alkohol% med ca. 2 %.

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?