Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Magtenbølle Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 21. Dec 2016
(Senest opdateret: 28. Dec 2017)


Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Black Malt 200 g, 1400 EBC, % af total
Cara Red 500 g, 40 EBC, % af total
Chocolate (dehusked) Malt 400 g, 800 EBC, % af total
Crystal Malt 500 g, 135 EBC, % af total
Honey 500 g, 40 EBC, % af total
Munich Malt 2500 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 75 g, 7.8 i 60 min.
Northern Brewer 100 g, 7.8 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Krydderier


25 g Stjerneanis

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Stjerne-anis med i de sidste 15 minutter urtkogning, honning tilsættes i de sidste 2 minutter. Tilsæt eventuelt 500 gram brun farin, det hæver OG med ca. 18 oechslegrader og alkohol% med ca. 2 %.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg
26. april 2024
Thisted
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge
30. april 2024
Holstebro