Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Mekanik #2


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Mar 2015
(Senest opdateret: 5. Jun 2015)


Stilart: DK 2011 -> 4D - Engelsk Golden Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 75 g, 350 EBC, % af total
Flaked Oats 150 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 1500 g, 3 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 10 g, 13.1 i 60 min.
Centennial 15 g, 9.4 i 15 min.
Citra 10 g, 14 i 15 min.
Centennial 15 g, 9.4 i 5 min.
Citra 10 g, 14 i 5 min.
Centennial 70 g, 9.4 til tørhumling

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus