Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Mekanik #2


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Mar 2015
(Senest opdateret: 5. Jun 2015)


Stilart: DK 2011 -> 4D - Engelsk Golden Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 75 g, 350 EBC, % af total
Flaked Oats 150 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 1500 g, 3 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 10 g, 13.1 i 60 min.
Centennial 15 g, 9.4 i 15 min.
Citra 10 g, 14 i 15 min.
Centennial 15 g, 9.4 i 5 min.
Citra 10 g, 14 i 5 min.
Centennial 70 g, 9.4 til tørhumling

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19. april 2025
Aarhus
22. april 2025
Odense
22. april 2025
Østfyn
24. april 2025
Skanderborg
25. april 2025
Skagen
25. april 2025
Næstved
26. april 2025
Landsdækkende
26. april 2025
Horsens
26. april 2025
Frederikshavn
27. april 2025
Landsdækkende