Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Mekanik #2


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Mar 2015
(Senest opdateret: 5. Jun 2015)


Stilart: DK 2011 -> 4D - Engelsk Golden Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 75 g, 350 EBC, % af total
Flaked Oats 150 g, 4 EBC, % af total
Pilsner Malt 1500 g, 3 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 10 g, 13.1 i 60 min.
Centennial 15 g, 9.4 i 15 min.
Citra 10 g, 14 i 15 min.
Centennial 15 g, 9.4 i 5 min.
Citra 10 g, 14 i 5 min.
Centennial 70 g, 9.4 til tørhumling

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster