Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Mekanik #2
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Mar 2015
(Senest opdateret: 5. Jun 2015)
Stilart: DK 2011 4D - Engelsk Golden Ale
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Aroma | 75 g, | 350 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 150 g, | 4 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1500 g, | 3 EBC, | % af total |
Vienna | 1500 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Chinook | 10 g, | 13.1 %α | i 60 min. |
Centennial | 15 g, | 9.4 %α | i 15 min. |
Citra | 10 g, | 14 %α | i 15 min. |
Centennial | 15 g, | 9.4 %α | i 5 min. |
Citra | 10 g, | 14 %α | i 5 min. |
Centennial | 70 g, | 9.4 %α | til tørhumling |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
68 °C i 60 mins.