Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Mørk lager
Opskrift lavet af: Michael Sjøl, 11. Apr 2018
(Senest opdateret: 12. Apr 2018)
Stilart: DK 2015
2A - Moderne Mørk Lager

Volumen: 25 L
Boil Volumen: 28 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Aroma | 300 g, | 350 EBC, | % af total |
Cara Pils | 300 g, | 37 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 4600 g, | 3 EBC, | % af total |
Special B | 210 g, | 230 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Brewers Gold | 60 g, | 7 %α | i 45 min. |
Cascade | 20 g, | 5.5 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk WLP850 Copenhagen Lager
Mæsketider
64 °C i 60 mins.
Tekst
Recirkulering af urt til der er klar øl i slangen.
Sparge tid til koge mængde opnået ( 28 L.)ved 78 grader.
Sparge tid til koge mængde opnået ( 28 L.)ved 78 grader.