Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

My AA+ (DM 2016)


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 21. Feb 2016
(Seneste rettet: 29. May 2016)


Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara-hell 300 g, 25 EBC, % af total
Chocolate Malt 500 g, 900 EBC, % af total
Dark Wheat 500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 3 EBC, % af total
Vienna 500 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 20 g, 12.5 i 60 min.
Magnum 25 g, 12.5 i 15 min.
Northern Brewer 20 g, 9.2 i 15 min.
Northern Brewer 30 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


50 g Kaffe (brygget)

Mæsketider


65 °C i 60 mins.

Tekst


Kaffen er Kenya AA+ og koldekstraheret. Det vil sige den ikke er brygget, men de malede bønner er lagt i koldt vand dagen før, og jævnligt rystet. Tilsar ved ca. 50 C under nedkølingen.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
20 oktober 2018 - 11:00 til 19:00
Lokalafdeling Vordingborg
20 oktober 2018 - 12:30 til 16:30
Lokalafdeling Vejle
20 oktober 2018 - 14:30 til 20:00
Lokalafdeling Brønderslev
23 oktober 2018 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Rødovre
23 oktober 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Vordingborg
25 oktober 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Kolding
25 oktober 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
25 oktober 2018 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Fredericia
25 oktober 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
25 oktober 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk