Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

My AA+ (DM 2016)


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
21. Feb 2016
(Opd. 29. May 2016)


Stilart:
DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Cara-hell 300 25
Chocolate Malt 500 900
Dark Wheat 500 15
Pale Malt 3000 7
Pilsner Malt 1000 3
Vienna 500 7
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 20 g, 12.5 i 60 min.
Magnum 25 g, 12.5 i 15 min.
Northern Brewer 20 g, 9.2 i 15 min.
Northern Brewer 30 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


50 g Kaffe (brygget)

Mæsketider


65 °C i 60 mins.

Tekst


Kaffen er Kenya AA+ og koldekstraheret. Det vil sige den ikke er brygget, men de malede bønner er lagt i koldt vand dagen før, og jævnligt rystet. Tilsar ved ca. 50 C under nedkølingen.

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?