Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

My AA+ (DM 2016)


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 21. Feb 2016
(Senest opdateret: 29. May 2016)


Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara-hell 300 g, 25 EBC, % af total
Chocolate Malt 500 g, 900 EBC, % af total
Dark Wheat 500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 3 EBC, % af total
Vienna 500 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 20 g, 12.5 i 60 min.
Magnum 25 g, 12.5 i 15 min.
Northern Brewer 20 g, 9.2 i 15 min.
Northern Brewer 30 g, 9.2 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


50 g Kaffe (brygget)

Mæsketider


65 °C i 60 mins.

Tekst


Kaffen er Kenya AA+ og koldekstraheret. Det vil sige den ikke er brygget, men de malede bønner er lagt i koldt vand dagen før, og jævnligt rystet. Tilsar ved ca. 50 C under nedkølingen.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn