Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
My AA+ (DM 2016)
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
21. Feb 2016
(Opd. 29. May 2016)
Stilart:
DK 2011
13E - Andre Tilsætninger
DK 2011
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Cara-hell | 300 | 25 | |
| Chocolate Malt | 500 | 900 | |
| Dark Wheat | 500 | 15 | |
| Pale Malt | 3000 | 7 | |
| Pilsner Malt | 1000 | 3 | |
| Vienna | 500 | 7 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Magnum | 20 g, | 12.5 %α | i 60 min. |
| Magnum | 25 g, | 12.5 %α | i 15 min. |
| Northern Brewer | 20 g, | 9.2 %α | i 15 min. |
| Northern Brewer | 30 g, | 9.2 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
50 g Kaffe (brygget)
Mæsketider
65 °C i 60 mins.
Tekst
Kaffen er Kenya AA+ og koldekstraheret. Det vil sige den ikke er brygget, men de malede bønner er lagt i koldt vand dagen før, og jævnligt rystet. Tilsar ved ca. 50 C under nedkølingen.
