Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
My AA+ (DM 2016)
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 21. Feb 2016
(Senest opdateret: 29. May 2016)
Stilart: DK 2011 13E - Andre Tilsætninger
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara-hell | 300 g, | 25 EBC, | % af total |
Chocolate Malt | 500 g, | 900 EBC, | % af total |
Dark Wheat | 500 g, | 15 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3000 g, | 7 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1000 g, | 3 EBC, | % af total |
Vienna | 500 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Magnum | 20 g, | 12.5 %α | i 60 min. |
Magnum | 25 g, | 12.5 %α | i 15 min. |
Northern Brewer | 20 g, | 9.2 %α | i 15 min. |
Northern Brewer | 30 g, | 9.2 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
50 g Kaffe (brygget)
Mæsketider
65 °C i 60 mins.
Tekst
Kaffen er Kenya AA+ og koldekstraheret. Det vil sige den ikke er brygget, men de malede bønner er lagt i koldt vand dagen før, og jævnligt rystet. Tilsar ved ca. 50 C under nedkølingen.