Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

OHBL - Brøndgraverens Røv


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 5. Sep 2017
(Senest opdateret: 6. Jan 2018)


Stilart: DK 2015 -> 9E - Imperial Stout


Volumen: 18 L
Boil Volumen: 22 L
Effektivitet: 54 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara-hell 500 g, 25 EBC, % af total
Chocolate Malt 600 g, 800 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Liquid Light Extract 500 g, 15 EBC, % af total
Liquid Medium Extract 1000 g, 200 EBC, % af total
Munich Malt 1200 g, 20 EBC, % af total
Pilsner Malt 3400 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 12.8 i 60 min.
Magnum 50 g, 12.8 i 10 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Krydderier


20 g Vanillestang

Mæsketider


65 °C i 60 mins.

Tekst


Vanillen svarer til 2 stænger. Den ene tilsættes med 60 minutters humlen, den anden sammen med 10 minutters humlen.

Ved flaskning tilsættes 5-6cl rom og tvangskarboneres.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. februar 2024
Holstebro
01. marts 2024
Landsdækkende
05. marts 2024
København Nord
05. marts 2024
Herning
06. marts 2024
Holbaek
08. marts 2024
Bornholm
08. marts 2024
Haslev
08. marts 2024
Slagelse
09. marts 2024
Aalborg
12. marts 2024
Rødovre