Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

OHBL - Brøndgraverens Røv


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 5. Sep 2017
(Senest opdateret: 6. Jan 2018)


Stilart: DK 2015 -> 9E - Imperial Stout


Volumen: 18 L
Boil Volumen: 22 L
Effektivitet: 54 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara-hell 500 g, 25 EBC, % af total
Chocolate Malt 600 g, 800 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Liquid Light Extract 500 g, 15 EBC, % af total
Liquid Medium Extract 1000 g, 200 EBC, % af total
Munich Malt 1200 g, 20 EBC, % af total
Pilsner Malt 3400 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Magnum 50 g, 12.8 i 60 min.
Magnum 50 g, 12.8 i 10 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Krydderier


20 g Vanillestang

Mæsketider


65 °C i 60 mins.

Tekst


Vanillen svarer til 2 stænger. Den ene tilsættes med 60 minutters humlen, den anden sammen med 10 minutters humlen.

Ved flaskning tilsættes 5-6cl rom og tvangskarboneres.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
13 november 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo
14 november 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
14 november 2019 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Ribe
15 november 2019 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
15 november 2019 - 18:00 til 00:00
Lokalafdeling Thisted
15 november 2019 - 18:30 til 23:59
Lokalafdeling Fjerritslev
15 november 2019 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
16 november 2019 - 10:00 til 18:00
Region København
16 november 2019 - 12:00 til 17:00
Lokalafdeling København
16 november 2019 - 12:00 til 18:00
Lokalafdeling Ballerup