Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Carafa I | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Cascade | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Cascade | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Cascade | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Mangrove Jack´s US West Coast - M44 | pk |
Mæsketider
°C | min. |
NoterDet ikke carafa, men hjemmeristet pale ale.
Stegt på en tør pande ved 5 ud af 9 på komfuret, indtil enkelte af kornene begyndte at "smelte sammen". Undlad at riste mere end 1,5 - 2 cm malt ad gangen. Det er meget svært at styre og tidsbesparelsen er lille. |