Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
OHBL Dogmeøl
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
1. Dec 2012
(Opd. 19. Jan 2013)
Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Pale Malt | 2300 | 10 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding | 25 g, | 6.4 %α | i 60 min. |
East Kent Golding | 10 g, | 6.4 %α | i 15 min. |
East Kent Golding | 10 g, | 6.4 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
67 °C i 60 mins.
Tekst
500g af malten er ristet på en pande ved rimelig god varme i 60 minutter.
Ca. 50 minutter under låg, og de sidste 10 minutter uden.
Pas på det ikke brænder for meget på ;)
Ca. 50 minutter under låg, og de sidste 10 minutter uden.
Pas på det ikke brænder for meget på ;)