Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

OHBL Dogmeøl


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 1. Dec 2012
(Senest opdateret: 19. Jan 2013)


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pale Malt 2300 g, 10 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding 25 g, 6.4 i 60 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 15 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


500g af malten er ristet på en pande ved rimelig god varme i 60 minutter.
Ca. 50 minutter under låg, og de sidste 10 minutter uden.
Pas på det ikke brænder for meget på ;)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. januar 2025
Landsdækkende
23. januar 2025
Rødovre
23. januar 2025
Helsingør
23. januar 2025
Randers
25. januar 2025
Frederikssund
25. januar 2025
Aalborg
25. januar 2025
Horsens
25. januar 2025
Haderslev
25. januar 2025
Aabenraa
27. januar 2025
Varde