Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

OHBL Dogmeøl


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
1. Dec 2012
(Opd. 19. Jan 2013)


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Pale Malt 2300 10
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding 25 g, 6.4 i 60 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 15 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


500g af malten er ristet på en pande ved rimelig god varme i 60 minutter.
Ca. 50 minutter under låg, og de sidste 10 minutter uden.
Pas på det ikke brænder for meget på ;)

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?