Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

OHBL Dogmeøl


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 1. Dec 2012
(Senest opdateret: 19. Jan 2013)


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pale Malt 2300 g, 10 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding 25 g, 6.4 i 60 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 15 min.
East Kent Golding 10 g, 6.4 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


67 °C i 60 mins.

Tekst


500g af malten er ristet på en pande ved rimelig god varme i 60 minutter.
Ca. 50 minutter under låg, og de sidste 10 minutter uden.
Pas på det ikke brænder for meget på ;)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. februar 2025
Landsdækkende
24. februar 2025
Rødovre
25. februar 2025
Holstebro
26. februar 2025
Frederikssund
27. februar 2025
København Nord
27. februar 2025
Skanderborg
28. februar 2025
Køge
28. februar 2025
Thisted
04. marts 2025
Østfyn
04. marts 2025
Herning