Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Old English Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Feb 2017
(Senest opdateret: 16. Feb 2017)


Stilart: DK 2015 -> 5G - Old Ale


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Brown Sugar 1000 g, 80 EBC, % af total
Melanoidin Malt 500 g, 69 EBC, % af total
Pilsner Malt 1500 g, 3 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 100 g, 18 EBC, % af total
Roasted Barley 150 g, 1100 EBC, % af total
Vienna 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 60 g, 4.5 i 60 min.
Goldings 40 g, 4.5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn