Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Old English Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Feb 2017
(Senest opdateret: 16. Feb 2017)


Stilart: DK 2015 -> 5G - Old Ale


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Brown Sugar 1000 g, 80 EBC, % af total
Melanoidin Malt 500 g, 69 EBC, % af total
Pilsner Malt 1500 g, 3 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 100 g, 18 EBC, % af total
Roasted Barley 150 g, 1100 EBC, % af total
Vienna 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 60 g, 4.5 i 60 min.
Goldings 40 g, 4.5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
03. april 2024
Faaborg
03. april 2024
Randers
04. april 2024
Viborg
05. april 2024
Sønderborg
05. april 2024
Slagelse
06. april 2024
Østfyn
06. april 2024
Landsdækkende
06. april 2024
Aabenraa
09. april 2024
Roskilde
10. april 2024
København Nord