Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Old English Ale


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Feb 2017
(Senest opdateret: 16. Feb 2017)


Stilart: DK 2015 -> 5G - Old Ale


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Brown Sugar 1000 g, 80 EBC, % af total
Melanoidin Malt 500 g, 69 EBC, % af total
Pilsner Malt 1500 g, 3 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 100 g, 18 EBC, % af total
Roasted Barley 150 g, 1100 EBC, % af total
Vienna 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 60 g, 4.5 i 60 min.
Goldings 40 g, 4.5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus