Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Old English Ale
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 16. Feb 2017
(Senest opdateret: 16. Feb 2017)
Stilart: DK 2015 5G - Old Ale
Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Dark Brown Sugar | 1000 g, | 80 EBC, | % af total |
Melanoidin Malt | 500 g, | 69 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1500 g, | 3 EBC, | % af total |
Rauch Malt (Peated) | 100 g, | 18 EBC, | % af total |
Roasted Barley | 150 g, | 1100 EBC, | % af total |
Vienna | 3000 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Goldings | 60 g, | 4.5 %α | i 60 min. |
Goldings | 40 g, | 4.5 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Workhorse - M10