Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Pale Ale - lokal malt


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
28. Oct 2021
(Opd. 1. Feb 2022)


Stilart:
DK 2019 -> 4E - Amerikansk pale ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Aroma Malt 750 100
Pilsner Malt 5000 3
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 50 g, 6 i 60 min.
Cascade 50 g, 6 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
75 °C i 10 mins.

Tekst


Malt fra vores lokale malteri : Refsvidinge Malteri. Har ristet 750 gram pilsner malt til karamel-malt. Gør sådan her:
2 kg pilsner malt i bradepande
tilfører 3 liter vand
sætter ovnen til 170 grader og placerer bradepanden på nederste rille
omrører ca. hver 15 minutter,
efter ca. 1,5 time er vandet afdampet
karameliseringsproces starter op
efter yderligere 1,0 time er malten blevet til karamel-malt
den nedkøles og hældes i en spand eller anden opbevaringsbeholder.

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?