Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Pale Ale - lokal malt


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 28. Oct 2021
(Senest opdateret: 28. Oct 2021)


Stilart: DK 2019 -> 4E - Amerikansk pale ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Aroma Malt 750 g, 100 EBC, % af total
Pilsner Malt 5000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 50 g, 6 i 60 min.
Cascade 50 g, 6 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
75 °C i 10 mins.

Tekst


Malt fra vores lokale malteri : Refsvidinge Malteri. Har ristet 750 gram pilsner malt til karamel-malt. Gør sådan her:
2000 kg pilsner malt i bradepande
tilfører 3 liter vand
sætter ovnen til 170 grader og placerer bradepanden på nederste rille
omrører ca. hver 15 minutter,
efter ca. 1,5 time er vandet afdampet
karameliseringsproces starter op
efter yderligere 1,0 time er malten blevet til karamel-malt
den nedkøles og hældes i en spand eller anden opbevaringsbeholder.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
4 december 2021 - 16:00 til 23:00
Lokalafdeling Næstved
4 december 2021 - 17:00 til 23:59
Lokalafdeling Fredericia
6 december 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
8 december 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Odense C
8 december 2021 - 18:30 til 22:30
Lokalafdeling Aalborg
8 december 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo
9 december 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
10 december 2021 - 16:00 til 23:00
Lokalafdeling Næstved
10 december 2021 - 17:30 til 00:00
Lokalafdeling Kolding
10 december 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg