Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Rusten Lakrids Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 5. Mar 2023
(Senest opdateret: 21. Jun 2023)


Stilart: DK 2022 -> 8E - Moderne stout og porter


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1850 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.7 i 60 min.
Goldings 50 g, 5.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


20 g Lakrids - Engelsk

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
66 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Lakridsen er et "rustent søm", tilsat sammen med aromahumlen

(Der skal nok et søm mere i)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn