Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Rusten Lakrids Stout
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 5. Mar 2023
(Senest opdateret: 21. Jun 2023)
Stilart: DK 2022
8E - Moderne stout og porter

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 600 g, | 1200 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 200 g, | 4 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2400 g, | 6 EBC, | % af total |
Vienna | 1850 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Goldings | 50 g, | 5.7 %α | i 60 min. |
Goldings | 50 g, | 5.7 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
20 g Lakrids - Engelsk
Mæsketider
50 °C i 30 mins.
66 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.
Tekst
Lakridsen er et "rustent søm", tilsat sammen med aromahumlen
(Der skal nok et søm mere i)
(Der skal nok et søm mere i)