Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Rusten Lakrids Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 5. Mar 2023
(Senest opdateret: 21. Jun 2023)


Stilart: DK 2022 -> 8E - Moderne stout og porter


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1850 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.7 i 60 min.
Goldings 50 g, 5.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


20 g Lakrids - Engelsk

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
66 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Lakridsen er et "rustent søm", tilsat sammen med aromahumlen

(Der skal nok et søm mere i)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. februar 2025
Landsdækkende
24. februar 2025
Rødovre
25. februar 2025
Holstebro
26. februar 2025
Frederikssund
27. februar 2025
København Nord
27. februar 2025
Skanderborg
28. februar 2025
Køge
28. februar 2025
Thisted
04. marts 2025
Østfyn
04. marts 2025
Herning