Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Sarz


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 7. Apr 2013
(Senest opdateret: 8. Jun 2013)


Stilart: DK 2011 -> 1D - Tysk Pilsner


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pilsner Malt 2200 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz 15 g, 4.1 i 60 min.
Saaz 5 g, 4.1 i 5 min.

Gær


1 pk Saflager S-189

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster