Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Sarz
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 7. Apr 2013
(Senest opdateret: 8. Jun 2013)
Stilart: DK 2011 1D - Tysk Pilsner
Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Pilsner Malt | 2200 g, | 3 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Saaz | 15 g, | 4.1 %α | i 60 min. |
Saaz | 5 g, | 4.1 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Saflager S-189
Mæsketider
67 °C i 60 mins.