Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Sarz


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 7. Apr 2013
(Senest opdateret: 8. Jun 2013)


Stilart: DK 2011 -> 1D - Tysk Pilsner


Volumen: 10 L
Boil Volumen: 16 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pilsner Malt 2200 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz 15 g, 4.1 i 60 min.
Saaz 5 g, 4.1 i 5 min.

Gær


1 pk Saflager S-189

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19. april 2025
Aarhus
22. april 2025
Odense
22. april 2025
Østfyn
24. april 2025
Skanderborg
25. april 2025
Skagen
25. april 2025
Næstved
26. april 2025
Landsdækkende
26. april 2025
Horsens
26. april 2025
Frederikshavn
27. april 2025
Landsdækkende