Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Single malt brew


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 18. Dec 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Stilart: DK 2017 -> 5A - Engelsk brown ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pilsner Malt 5000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 20 g, 5 i 60 min.
Goldings 30 g, 5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Test-bryg:
4 * 25 liter med fire forskellige malttyper: pilsner, pale ale, vienna og munich

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. december 2024
Skagen
31. december 2024
Fredericia
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn