Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Single malt brew


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 18. Dec 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Stilart: DK 2017 -> 5A - Engelsk brown ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pilsner Malt 5000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 20 g, 5 i 60 min.
Goldings 30 g, 5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


63 °C i 60 mins.
72 °C i 15 mins.

Tekst


Test-bryg:
4 * 25 liter med fire forskellige malttyper: pilsner, pale ale, vienna og munich

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
12. oktober 2024
Frederikshavn
12. oktober 2024
Frederikshavn
15. oktober 2024
Roskilde
15. oktober 2024
Esbjerg
16. oktober 2024
Odense
16. oktober 2024
Svendborg
18. oktober 2024
Sønderborg
19. oktober 2024
Bornholm
20. oktober 2024
Landsdækkende
21. oktober 2024
København Nord