Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Smoked Brygbaren


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. Jul 2016
(Senest opdateret: 1. Aug 2016)


Stilart: DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pale Malt 2000 g, 7 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 1000 g, 18 EBC, % af total
Smoked Malt 2000 g, 6 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Columbus 30 g, 16.8 i 60 min.
Chinook 30 g, 13.1 i 5 min.
Columbus 20 g, 16.8 i 5 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. februar 2025
Landsdækkende
24. februar 2025
Rødovre
25. februar 2025
Holstebro
26. februar 2025
Frederikssund
27. februar 2025
København Nord
27. februar 2025
Skanderborg
28. februar 2025
Køge
28. februar 2025
Thisted
04. marts 2025
Østfyn
04. marts 2025
Herning