Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Smoked Brygbaren
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
31. Jul 2016
(Opd. 1. Aug 2016)
Stilart:
DK 2011
13D - Andre Røgøl
DK 2011

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Pale Malt | 2000 | 7 | |
Rauch Malt (Peated) | 1000 | 18 | |
Smoked Malt | 2000 | 6 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Columbus | 30 g, | 16.8 %α | i 60 min. |
Chinook | 30 g, | 13.1 %α | i 5 min. |
Columbus | 20 g, | 16.8 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Mæsketider
67 °C i 60 mins.