Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Smoked Brygbaren


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. Jul 2016
(Senest opdateret: 1. Aug 2016)


Stilart: DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pale Malt 2000 g, 7 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 1000 g, 18 EBC, % af total
Smoked Malt 2000 g, 6 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Columbus 30 g, 16.8 i 60 min.
Chinook 30 g, 13.1 i 5 min.
Columbus 20 g, 16.8 i 5 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro