Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Smoked Brygbaren
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 31. Jul 2016
(Senest opdateret: 1. Aug 2016)
Stilart: DK 2011
13D - Andre Røgøl

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften

Malt
Samlet beregnet EBC: ()Pale Malt | 2000 g, | 7 EBC, | % af total |
Rauch Malt (Peated) | 1000 g, | 18 EBC, | % af total |
Smoked Malt | 2000 g, | 6 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Columbus | 30 g, | 16.8 %α | i 60 min. |
Chinook | 30 g, | 13.1 %α | i 5 min. |
Columbus | 20 g, | 16.8 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Mæsketider
67 °C i 60 mins.