Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Smoked Brygbaren


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
31. Jul 2016
(Opd. 1. Aug 2016)


Stilart:
DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Pale Malt 2000 7
Rauch Malt (Peated) 1000 18
Smoked Malt 2000 6
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Columbus 30 g, 16.8 i 60 min.
Chinook 30 g, 13.1 i 5 min.
Columbus 20 g, 16.8 i 5 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?