Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Smokin' Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 22. May 2011

Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 11 L
Boil Volumen: 15 L
Effektivitet: 56 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 200 g, 1000 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 700 g, 6 EBC, % af total
Smoked Malt 1000 g, 8 EBC, % af total
Vienna 400 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 20 g, 4.1 i 60 min.
Hersbrucker 10 g, 3.2 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


50 °C i 20 mins.
65 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
20. april 2024
Amager
20. april 2024
Brønderslev
22. april 2024
Østfyn
23. april 2024
Ringsted
24. april 2024
Frederikssund
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg
26. april 2024
Thisted