Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Smokin' Stout
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 22. May 2011
Stilart: DK 2010 8H - Porter / Stout Special
Volumen: 11 L
Boil Volumen: 15 L
Effektivitet: 56 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Malt | 200 g, | 1000 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 200 g, | 4 EBC, | % af total |
Pale Malt | 700 g, | 6 EBC, | % af total |
Smoked Malt | 1000 g, | 8 EBC, | % af total |
Vienna | 400 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Hallertauer Mittelfruh | 20 g, | 4.1 %α | i 60 min. |
Hersbrucker | 10 g, | 3.2 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
50 °C i 20 mins.
65 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.