Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Smokin' Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 22. May 2011

Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 11 L
Boil Volumen: 15 L
Effektivitet: 56 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 200 g, 1000 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 700 g, 6 EBC, % af total
Smoked Malt 1000 g, 8 EBC, % af total
Vienna 400 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 20 g, 4.1 i 60 min.
Hersbrucker 10 g, 3.2 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


50 °C i 20 mins.
65 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. november 2024
Skagen
23. november 2024
Hjørring
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro
27. november 2024
Køge
30. november 2024
Horsens
01. december 2024
Faaborg
03. december 2024
Herning
03. december 2024
Ringsted