Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Smokin' Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 22. May 2011

Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 11 L
Boil Volumen: 15 L
Effektivitet: 56 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 200 g, 1000 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 700 g, 6 EBC, % af total
Smoked Malt 1000 g, 8 EBC, % af total
Vienna 400 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer Mittelfruh 20 g, 4.1 i 60 min.
Hersbrucker 10 g, 3.2 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


50 °C i 20 mins.
65 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster