Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Sort sjæl


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen
19. Mar 2018
(Opd. 27. Apr 2018)


Stilart:
DK 2015 -> 13C - Trælagret Øl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Black Malt 400 1500
Cara Aroma 250 400
Cara Munich 500 120
Chocolate Malt 500 900
Dry Light Extract 1500 8
Flaked Oats 200 4
Kandis (dark) 1000 500
Melanoidin Malt 200 80
Pale Malt 3500 7
Roasted Barley 300 1300
Sauer Malt 100 3
Special B 400 300
Wheat Malt 500 4
Carafa I 100 900
Carafa II 100 1150
Carafa III 100 1400
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Warrior 50 g, 15.5 i 60 min.
Warrior 20 g, 15.5 i 20 min.
Triskel 30 g, 3.7 i 20 min.

Gær


2 pk Mangrove Jack´s New World Strong Ale - M42

Tekst


Desuden tilsat 2 dl melasse

Tilsat 2 gram Yeast-vit

28/3-18 OG 1113
27/4-18 FG 1040

ABV 9,6

Gæres i 3-4 uger, stikkes om i 2 halve portioner

Den ene halvdel lagres med medium ristede franske egechips der har trukket i Glen Fiddich Caoran Reserve 12 års whiskey

Den anden halvdel lagres med medium ristede franske egechips der har trukket i Braunstein Danica Carribean Oak Aged rum

Begge lagres ca. 1 uge før der flaskes

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?