Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Stout - dobb. mæsk


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 28. Feb 2018
(Seneste rettet: 1. Jan 2019)


Stilart: DK 2015 -> 9E - Imperial Stout


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Black Malt 400 g, 1400 EBC, % af total
Cara Crystal 1000 g, 120 EBC, % af total
Chocolate Malt 1000 g, 800 EBC, % af total
Honey 400 g, 40 EBC, % af total
Melanoidin Malt 1000 g, 69 EBC, % af total
Munich Malt 5000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 5000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 75 g, 8.6 i 60 min.
Mosaic 50 g, 13.4 i 5 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


63 °C i 45 mins.
73 °C i 15 mins.

Tekst


Malten er opdelt i to portioner, mæskning gentages to gange med den samme urt og to portioner malt.

Chokolade malt og black malt blev tilsat i de sidste femten minutter af mæskningen.

Resultat den er ikke færdigbrygget endnu men forventes at lande her omkring :-) ):
Mæsk: OG:1096 FG:1012 alko%:11,2% Smag: fyldig, god balance mellem malt og humle, de mørke malttyper giver en behagelig smag af mørk chokolade.


Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21 februar 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
21 februar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Hjørring
21 februar 2019 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Ribe
22 februar 2019 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Kolding
22 februar 2019 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
22 februar 2019 - 19:00 til 00:00
Lokalafdeling Thisted
23 februar 2019 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
23 februar 2019 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Haderslev
23 februar 2019 - 15:00 til 20:00
Lokalafdeling Brønderslev
23 februar 2019 - 18:00 til 22:30
Lokalafdeling København Nord
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk