Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Summer IPA 2013


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Jun 2013
(Senest opdateret: 3. Aug 2013)


Stilart: DK 2011 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 100 g, 40 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 800 g, 4 EBC, % af total
Vienna 500 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 50 g, 6.8 i 60 min.
Nelson Sauvin 15 g, 11.7 i 20 min.
Nelson Sauvin 20 g, 11.7 i 10 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
74 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. januar 2025
Landsdækkende
23. januar 2025
Rødovre
23. januar 2025
Helsingør
23. januar 2025
Randers
25. januar 2025
Frederikssund
25. januar 2025
Aalborg
25. januar 2025
Horsens
25. januar 2025
Haderslev
25. januar 2025
Aabenraa
27. januar 2025
Varde