Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Summer IPA 2013
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Jun 2013
(Senest opdateret: 3. Aug 2013)
Stilart: DK 2011 6B - Amerikansk IPA
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Red | 100 g, | 40 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 200 g, | 4 EBC, | % af total |
Munich Malt | 500 g, | 15 EBC, | % af total |
Pale Malt | 2000 g, | 8 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 800 g, | 4 EBC, | % af total |
Vienna | 500 g, | 8 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Cascade | 50 g, | 6.8 %α | i 60 min. |
Nelson Sauvin | 15 g, | 11.7 %α | i 20 min. |
Nelson Sauvin | 20 g, | 11.7 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Safale US-05
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
74 °C i 5 mins.