Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Summer IPA 2013


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Jun 2013
(Senest opdateret: 3. Aug 2013)


Stilart: DK 2011 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 100 g, 40 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 800 g, 4 EBC, % af total
Vienna 500 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 50 g, 6.8 i 60 min.
Nelson Sauvin 15 g, 11.7 i 20 min.
Nelson Sauvin 20 g, 11.7 i 10 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
74 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
28 november 2020 - 13:00 til 18:00
Lokalafdeling Kolding
28 november 2020 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Holbæk
29 november 2020 - 12:30 til 14:15
Lokalafdeling Køge
29 november 2020 - 14:45 til 16:30
Lokalafdeling Køge
30 november 2020 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
1 december 2020 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
2 december 2020 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
2 december 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Frederikssund
2 december 2020 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Holbæk
4 december 2020 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg