Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Summer IPA 2013


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 14. Jun 2013
(Senest opdateret: 3. Aug 2013)


Stilart: DK 2011 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 100 g, 40 EBC, % af total
Flaked Oats 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 500 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2000 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 800 g, 4 EBC, % af total
Vienna 500 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade 50 g, 6.8 i 60 min.
Nelson Sauvin 15 g, 11.7 i 20 min.
Nelson Sauvin 20 g, 11.7 i 10 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
74 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. februar 2025
Landsdækkende
24. februar 2025
Rødovre
25. februar 2025
Holstebro
26. februar 2025
Frederikssund
27. februar 2025
København Nord
27. februar 2025
Skanderborg
28. februar 2025
Køge
28. februar 2025
Thisted
04. marts 2025
Østfyn
04. marts 2025
Herning