Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Sur Citron
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
4. Apr 2015
(Opd. 5. Jun 2015)
Stilart:
DK 2011
4E - Amerikansk Pale Ale
DK 2011
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total |
|---|---|---|---|
| Cara Red | 400 | 40 | |
| Munich Malt | 1000 | 20 | |
| Pale Malt | 3000 | 7 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Chinook | 35 g, | 13.1 %α | i 60 min. |
| Amarillo | 50 g, | 8.7 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
500 g Citron (Hel, Frisk)
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Hele citroner, som er groft hakket, og tilsat 15 min før mashout
