Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Sur Citron


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 4. Apr 2015
(Senest opdateret: 5. Jun 2015)


Stilart: DK 2011 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 400 g, 40 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 35 g, 13.1 i 60 min.
Amarillo 50 g, 8.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


500 g Citron (Hel, Frisk)

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Hele citroner, som er groft hakket, og tilsat 15 min før mashout

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19. april 2024
Halsnaes
20. april 2024
Amager
20. april 2024
Brønderslev
22. april 2024
Østfyn
23. april 2024
Ringsted
24. april 2024
Frederikssund
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg