Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Sur Citron
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 4. Apr 2015
(Senest opdateret: 5. Jun 2015)
Stilart: DK 2011 4E - Amerikansk Pale Ale
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Red | 400 g, | 40 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1000 g, | 20 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3000 g, | 7 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Chinook | 35 g, | 13.1 %α | i 60 min. |
Amarillo | 50 g, | 8.7 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
500 g Citron (Hel, Frisk)
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
Tekst
Hele citroner, som er groft hakket, og tilsat 15 min før mashout