Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Sur Citron


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 4. Apr 2015
(Senest opdateret: 5. Jun 2015)


Stilart: DK 2011 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 400 g, 40 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 35 g, 13.1 i 60 min.
Amarillo 50 g, 8.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


500 g Citron (Hel, Frisk)

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Hele citroner, som er groft hakket, og tilsat 15 min før mashout

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus