Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Sur Citron


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 4. Apr 2015
(Seneste rettet: 5. Jun 2015)


Stilart: DK 2011 -> 4E - Amerikansk Pale Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Red 400 g, 40 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 20 EBC, % af total
Pale Malt 3000 g, 7 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 35 g, 13.1 i 60 min.
Amarillo 50 g, 8.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


500 g Citron (Hel, Frisk)

Mæsketider


68 °C i 60 mins.

Tekst


Hele citroner, som er groft hakket, og tilsat 15 min før mashout

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
28 maj 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro
29 maj 2019 - 18:00 til 21:30
Lokalafdeling Skanderborg
29 maj 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
31 maj 2019 - 10:00 til 2 juni 2019 - 16:00
Lokalafdeling Vordingborg
31 maj 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Aabenraa
1 juni 2019 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Horsens
1 juni 2019 - 14:00 til 23:59
Lokalafdeling Halsnæs
1 juni 2019 - 17:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
1 juni 2019 - 17:00 til 23:00
Lokalafdeling Bornholm
1 juni 2019 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Hjørring
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk