Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Sweet Liquorice Stout


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 19. Nov 2011
(Senest opdateret: 7. Jul 2022)


Stilart: DK 2010 -> 8H - Porter / Stout Special


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Malt 600 g, 1200 EBC, % af total
Flaked Oats 400 g, 4 EBC, % af total
Pale Malt 2400 g, 6 EBC, % af total
Vienna 1800 g, 8 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.7 i 60 min.
Goldings 20 g, 5.7 i 5 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Krydderier


15 g Lakrids - Engelsk

Mæsketider


50 °C i 30 mins.
66 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.

Tekst


Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
07. maj 2024
Roskilde
08. maj 2024
Maribo
08. maj 2024
Odense
11. maj 2024
Køge
14. maj 2024
Østfyn
14. maj 2024
Varde
15. maj 2024
Svendborg
15. maj 2024
Landsdækkende
18. maj 2024
Bornholm
21. maj 2024
Esbjerg