Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Sweet Liquorice Stout
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
19. Nov 2011
(Opd. 7. Jul 2022)
Stilart:
DK 2010
8H - Porter / Stout Special
DK 2010

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Chocolate Malt | 600 | 1200 | |
Flaked Oats | 400 | 4 | |
Pale Malt | 2400 | 6 | |
Vienna | 1800 | 8 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings | 50 g, | 5.7 %α | i 60 min. |
Goldings | 20 g, | 5.7 %α | i 5 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Krydderier
15 g Lakrids - Engelsk
Mæsketider
50 °C i 30 mins.
66 °C i 60 mins.
76 °C i 10 mins.
Tekst
Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...