Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Topsi cret


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 3. Mar 2019
(Senest opdateret: 3. Mar 2019)


Stilart: DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 150 g, 400 EBC, % af total
Cara Munich 150 g, 120 EBC, % af total
Dry Light Extract 400 g, 33 EBC, % af total
Dry Medium Extract 500 g, 57 EBC, % af total
Kandis (dark) 300 g, 650 EBC, % af total
Pale Malt 3800 g, 6.5 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 6 EBC, % af total
Wheat Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tomahawk 10 g, 14.2 i 60 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 30 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. juli 2024
Amager
03. august 2024
Bornholm
03. august 2024
Odense
04. august 2024
Køge
10. august 2024
Varde
10. august 2024
Frederikshavn
11. august 2024
Landsdækkende
13. august 2024
Silkeborg
14. august 2024
Odense
14. august 2024
Frederikssund