Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Topsi cret


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 3. Mar 2019
(Senest opdateret: 3. Mar 2019)


Stilart: DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 150 g, 400 EBC, % af total
Cara Munich 150 g, 120 EBC, % af total
Dry Light Extract 400 g, 33 EBC, % af total
Dry Medium Extract 500 g, 57 EBC, % af total
Kandis (dark) 300 g, 650 EBC, % af total
Pale Malt 3800 g, 6.5 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 6 EBC, % af total
Wheat Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tomahawk 10 g, 14.2 i 60 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 30 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19 juni 2021 - 12:30 til 17:00
Lokalafdeling Horsens
19 juni 2021 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Halsnæs
19 juni 2021 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Aalborg
19 juni 2021 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Frederikshavn
24 juni 2021 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Fredericia
24 juni 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
25 juni 2021 - 17:30 til 23:59
Lokalafdeling Holstebro
25 juni 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
26 juni 2021 - 14:00 til 19:00
Lokalafdeling Roskilde
26 juni 2021 - 16:00 til 20:00
Lokalafdeling Rødovre