Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Topsi cret
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen
3. Mar 2019
(Opd. 3. Mar 2019)
Stilart:
DK 2011
11B - Mørk Stærk Belgisk Ale
DK 2011

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Cara Aroma | 150 | 400 | |
Cara Munich | 150 | 120 | |
Dry Light Extract | 400 | 33 | |
Dry Medium Extract | 500 | 57 | |
Kandis (dark) | 300 | 650 | |
Pale Malt | 3800 | 6.5 | |
Vienna | 1500 | 6 | |
Wheat Malt | 1000 | 4 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tomahawk | 10 g, | 14.2 %α | i 60 min. |
Tomahawk | 10 g, | 14.2 %α | i 30 min. |
Tomahawk | 10 g, | 14.2 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27
Mæsketider
68 °C i 60 mins.