Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Topsi cret
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 3. Mar 2019
(Senest opdateret: 3. Mar 2019)
Stilart: DK 2011 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Cara Aroma | 150 g, | 400 EBC, | % af total |
Cara Munich | 150 g, | 120 EBC, | % af total |
Dry Light Extract | 400 g, | 33 EBC, | % af total |
Dry Medium Extract | 500 g, | 57 EBC, | % af total |
Kandis (dark) | 300 g, | 650 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3800 g, | 6.5 EBC, | % af total |
Vienna | 1500 g, | 6 EBC, | % af total |
Wheat Malt | 1000 g, | 4 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Tomahawk | 10 g, | 14.2 %α | i 60 min. |
Tomahawk | 10 g, | 14.2 %α | i 30 min. |
Tomahawk | 10 g, | 14.2 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27
Mæsketider
68 °C i 60 mins.