Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Topsi cret


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 3. Mar 2019
(Senest opdateret: 3. Mar 2019)


Stilart: DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 150 g, 400 EBC, % af total
Cara Munich 150 g, 120 EBC, % af total
Dry Light Extract 400 g, 33 EBC, % af total
Dry Medium Extract 500 g, 57 EBC, % af total
Kandis (dark) 300 g, 650 EBC, % af total
Pale Malt 3800 g, 6.5 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 6 EBC, % af total
Wheat Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tomahawk 10 g, 14.2 i 60 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 30 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
12. februar 2025
Maribo
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus
20. februar 2025
Kolding
20. februar 2025
Helsingør
20. februar 2025
Randers
21. februar 2025
Esbjerg