Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Topsi cret


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Thomas Kent Madsen, 3. Mar 2019
(Senest opdateret: 3. Mar 2019)


Stilart: DK 2011 -> 11B - Mørk Stærk Belgisk Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Cara Aroma 150 g, 400 EBC, % af total
Cara Munich 150 g, 120 EBC, % af total
Dry Light Extract 400 g, 33 EBC, % af total
Dry Medium Extract 500 g, 57 EBC, % af total
Kandis (dark) 300 g, 650 EBC, % af total
Pale Malt 3800 g, 6.5 EBC, % af total
Vienna 1500 g, 6 EBC, % af total
Wheat Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Tomahawk 10 g, 14.2 i 60 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 30 min.
Tomahawk 10 g, 14.2 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Belgian Ale - M27

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
12. oktober 2024
Frederikshavn
12. oktober 2024
Frederikshavn
15. oktober 2024
Roskilde
15. oktober 2024
Esbjerg
16. oktober 2024
Odense
16. oktober 2024
Svendborg
18. oktober 2024
Sønderborg
19. oktober 2024
Bornholm
20. oktober 2024
Landsdækkende
21. oktober 2024
København Nord