Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Torbens stout 2022


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 13. Feb 2022
(Senest opdateret: 13. Feb 2022)


Stilart: DK 2019 -> 9E - Imperial stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Honey 500 g, 40 EBC, % af total
Munich Malt 5000 g, 20 EBC, % af total
Smoked Malt 250 g, 6 EBC, % af total
Coffee Malt 300 g, 500 EBC, % af total
Cara Gold 1000 g, 120 EBC, % af total
Brown Sugar 500 g, 150 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 300 g, 9.8 i 60 min.
Northern Brewer 300 g, 9.8 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


64 °C i 60 mins.
73 °C i 12 mins.

Tekst


Munich malt fra Fulgsang
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 170 grader (Cara Gold)
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 230 grader (Coffee malt)
Choko malt er tilsat til de sidste 12 minutter af mæskning.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. februar 2024
Holstebro
01. marts 2024
Landsdækkende
05. marts 2024
København Nord
05. marts 2024
Herning
06. marts 2024
Holbaek
08. marts 2024
Bornholm
08. marts 2024
Haslev
08. marts 2024
Slagelse
09. marts 2024
Aalborg
12. marts 2024
Rødovre