Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Torbens stout 2022
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
13. Feb 2022
(Opd. 13. Feb 2022)
Stilart:
DK 2019
9E - Imperial stout
DK 2019

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Honey | 500 | 40 | |
Munich Malt | 5000 | 20 | |
Smoked Malt | 250 | 6 | |
Coffee Malt | 300 | 500 | |
Cara Gold | 1000 | 120 | |
Brown Sugar | 500 | 150 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer | 300 g, | 9.8 %α | i 60 min. |
Northern Brewer | 300 g, | 9.8 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44
Mæsketider
64 °C i 60 mins.
73 °C i 12 mins.
Tekst
Munich malt fra Fulgsang
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 170 grader (Cara Gold)
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 230 grader (Coffee malt)
Choko malt er tilsat til de sidste 12 minutter af mæskning.
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 170 grader (Cara Gold)
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 230 grader (Coffee malt)
Choko malt er tilsat til de sidste 12 minutter af mæskning.