Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Torbens stout 2022


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 13. Feb 2022
(Senest opdateret: 13. Feb 2022)


Stilart: DK 2019 -> 9E - Imperial stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Honey 500 g, 40 EBC, % af total
Munich Malt 5000 g, 20 EBC, % af total
Smoked Malt 250 g, 6 EBC, % af total
Coffee Malt 300 g, 500 EBC, % af total
Cara Gold 1000 g, 120 EBC, % af total
Brown Sugar 500 g, 150 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 300 g, 9.8 i 60 min.
Northern Brewer 300 g, 9.8 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s US West Coast - M44

Mæsketider


64 °C i 60 mins.
73 °C i 12 mins.

Tekst


Munich malt fra Fulgsang
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 170 grader (Cara Gold)
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 230 grader (Coffee malt)
Choko malt er tilsat til de sidste 12 minutter af mæskning.

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg
26. april 2024
Thisted
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge
30. april 2024
Holstebro