Bryggedato:
		Tappedato:
		OG:
		FG:
		%Vol:
		%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
	Torbens stout 2022
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
13. Feb 2022
(Opd. 13. Feb 2022)
		Stilart:
DK 2019 9E - Imperial stout
 9E - Imperial stout
	
	DK 2019
 9E - Imperial stout
 9E - Imperial stout
	Volumen: 20 L
	Boil Volumen: 25 L
	Effektivitet: 72 %
	
	OG: 
	FG: 
	
	%Vol:  %
	Malt
Beregnet EBC: ()| Type | Gram | EBC | % af total | 
|---|---|---|---|
| Honey | 500 | 40 | |
| Munich Malt | 5000 | 20 | |
| Smoked Malt | 250 | 6 | |
| Coffee Malt | 300 | 500 | |
| Cara Gold | 1000 | 120 | |
| Brown Sugar | 500 | 150 | |
| Samlet malt-mængde | g | ||
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
| Northern Brewer | 300 g, | 9.8 %α | i 60 min. | 
| Northern Brewer | 300 g, | 9.8 %α | i 10 min. | 
Gær
1 pk Mangrove Jack's US West Coast - M44
		Mæsketider
64 °C i 60 mins.
			73 °C i 12 mins.
		Tekst
Munich malt fra Fulgsang
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 170 grader (Cara Gold)
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 230 grader (Coffee malt)
Choko malt er tilsat til de sidste 12 minutter af mæskning.
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 170 grader (Cara Gold)
Special malt er pilsner malt ristet i ovn ved 230 grader (Coffee malt)
Choko malt er tilsat til de sidste 12 minutter af mæskning.

 
	
