Ud at spise: Restaurant Knudsens Gaard


Print

Skrevet af: Morten Bressendorff Schmidt, 5. Feb 2022 (Senest opdateret: 2. Feb 2023)

Udskudte restaurant besøg

Vi har en regel herhjemme om at vi skal ud at spise mindst en gang om måneden. Af årsager jeg ikke gider snakke om her, fordi alle ikke kan snakke om andet end den trælse influenza, har vi ikke været ude så tit.

Erstatninger?

Da vi ikke rigitgt måtte komme ud, valgte vi en særregel om at vi måtte bestille take-away, og det ville tælle alligevel. Pizza, kina-bokse og lignende tæller dog ikke, men vi har f.eks. haft god erfaring med Restaurant Næsbyhoved Skov og Allégårdens Slagter, som begge har leveret glimrende råvarer.

Øllet til, det har vi i køleskabet!

Jeg vil ikke skrive mere om take-away, men gå videre til det seneste reele restaurantbesøg vi har foretaget os.

Restaurant Knudsens Gaard

Den ligger tæt på vores bopæl, og vi har hørt meget godt om den. Nu skal det så prøves.

Menuen

De har ikke noget stort menukort. Der er en månedsmenu, og en fast menu. Det skal ikke ligge dem til last, for det var veltilberedte råvarer af høj kvalitet. Var det dyrt? Det er jo relativt, men med hensyntagen til kvaliteten, så synes vi ikke det var slemt.

Øl? Der var det Midtfyns Bryghus, der var den dominerende part, og det er der som sådan ikke noget galt i. Der var bare ikke rigtigt noget vi kunne se ville fungere til den mad vi valgte.

Maden

Forret var Stegt Torsk. Jeg kan desværre ikke se januars menu længere, så detaljerne mangler lidt. Beklager. Der er heller ingen billeder, men jeg strammer op fremover...

Det smagte glimrende, og var godt tilberedt. Lamellerne delte sig let, og den var ikke overstegt. Smagte rigtig godt.

Hovedretten var Rib Eye. For første gang længe, er det lykkes os at den ene var stegt rød, og den anden medium. Det er ikke alle restauranter, der magter den opgave! Vi sendte også lige vores glade tanker ud til kokken.

Der var ikke mange kartofler, men der var nok, og havde vi haft brug for det, kunne vi bare have bedt om flere!

Da udvalget af øl desværre ikke helt ramte vores ønske. Blev det til hvid- og rødvin. Begge var velvalgte, tak til vores tjener, og komplimenterede retterne rigtig godt. Vinkortet på Restaurant Knudsens Gaard er ret stort, så det må nok anbefales at man accepterer lidt hjælp til valget, med mindre man selv har stor indsigt i vin. Der melder vi nok lidt fra.

Oplevelsen

Endelig kunne vi komme lidt ud igen, og jeg siger ikke at det ikke betyder noget for oplevelsen. Der var rimeligt godt besøgt, og vi havde en dejlig aften. Man skal ikke tage derhen, hvis man forventer et godt ølsted, men kokken kan sit kram, og maden er af høj klasse, og meget veltilberedt. Prøv det bare alligevel.

Restaurant Knudsens Gaard

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. februar 2024
Holstebro
01. marts 2024
Landsdækkende
05. marts 2024
København Nord
05. marts 2024
Herning
06. marts 2024
Holbaek
08. marts 2024
Bornholm
08. marts 2024
Haslev
08. marts 2024
Slagelse
09. marts 2024
Aalborg
12. marts 2024
Rødovre