Ud at spise: Restaurant Ribelli
Skrevet af: Morten Bressendorff Schmidt, 17. Mar 2022 (Senest opdateret: 24. Mar 2022)
Så blev det tiden igen.
Denne gang faldt valget på en tur i Biografen og derefter et smut forbi Restaurant Ribelli. Begge dele i gode venners lag.
Stedet
Det er samme ejer som Restaurant Fynboen, som vi også var forbi for ikke længe siden, men som jeg ikke fik skrevet om. Begge steder kan klart anbefales til et besøg.
Maden
Vi fik en "Tasting Menu", som gav et godt indblik i hvad de kan levere og præstere. Fynboen kan bestemt også nogen af det samme, og det hænger jo lidt sammen.
Igen skal jeg denne gang undskylde for manglende billeder, men det stod ikke lige i kortene at hive mobilen frem.
Menuen bestod af
* Arrancini milanese
* Potato pizza with lardo
* Grilled chicken cappuccino
* Sourdough focaccia
* Polentacrisps
* Grilled red tuna
* Straciatella with lumpfish roe
* Risotto with mushrooms
* Gnocchi with local bacon
* Panna cotta with pear sorbetto
Retterne var ikke store, men med det antal vi fik, så bliver man rigeligt mæt.
Jeg vil ikke gå i deltaljer med alle de enkelte dele af menuen, men det var en smagsoplevelse man bestemt kan anbefale til andre.
Grilled chicken cappuccino
En lille kop med en lidt tyk suppe med grillet kyllingeskind i bunden. Det lyder måske lidt mærkeligt, men det smagte virkeligt fint.
Grilled red tuna
Det var en lækker ret med porcheret melon, der gav et lækkert pift til retten. Veltilberedt, som det hele faktisk var.
Risotto with mushrooms
Mad uden "mad". Ingen kød, men det smagte virkeligt af meget, og mættede rigtig godt. Det var ikke kun champignon, men også østershatte, og nogle af dem var sprødstegte nok til at knase lidt og give lidt bid.
Så vil jeg slippe maden.
Øl?
Ja.
Desværre har de kun vin på hjemmesiden, så man kan ikke se at der også er øl på kortet.
Der var et fint udvalg. Ikke det helt ekstreme, men det skal jo kunne gå til mad, så det er ikke helt forkert.
Vi fik lidt forskellige stilarter, som en Boghvede Pilsner, IPA og Imperial Stout, fra forskellige danske bryggerier. Det bedste var at betjeningen hjalp meget med til en større oplevelse! Der er normalt kun 5-6 øl på menuen hos Ribelli, men da vi viste større interesse for øl, smuttede vores tjener lige over til Restaurant Fynboen, for at hente lidt mere forskelligt, og kom med et nyt ølkort til os.
Det er ikke den store rejse, men en meget fin service!
Tak for det.
Oplevelsen
God mad og et rimeligt fint udvalg af øl til. Det kan man næsten ikke brokke sig over. Så det vil jeg også undlade at gøre.
Tak for en hyggelig oplevelse, og rigtig fin betjening.
Der var ikke mange i restauranten den dag, men det er måske forventeligt på en onsdag. Det skal jeg ikke kunne sige. Dog var det som som tidligere nævnt en meget høflig og dygtig betjening, som lige gik de ekstra meter for at gøre det endnu bedre for os øl-nørder.