Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Vedelbryg


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 17. Oct 2011
(Senest opdateret: 28. Dec 2011)


Stilart: DK 2010 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 200 g, 1100 EBC, % af total
Honey 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1300 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3200 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 15 g, 10.7 i 60 min.
Columbus 45 g, 14.1 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


66 °C i 60 mins.
74 °C i 10 mins.

Tekst


Honningen tilsættes 5 minutter før kogningen stoppes

Blev brygget den 22/10 2011, hvor der var besøg fra Vejle
Flasket 28/11 2011

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
03. december 2024
Herning
03. december 2024
Ringsted
04. december 2024
København
04. december 2024
Odense
04. december 2024
Østfyn
04. december 2024
Frederikssund
05. december 2024
Skanderborg
06. december 2024
Sønderborg
07. december 2024
Amager
07. december 2024
Fredericia