Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Vedelbryg


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 17. Oct 2011
(Seneste rettet: 28. Dec 2011)


Stilart: DK 2010 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 200 g, 1100 EBC, % af total
Honey 200 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 1300 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3200 g, 8 EBC, % af total
Pilsner Malt 1000 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 15 g, 10.7 i 60 min.
Columbus 45 g, 14.1 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


66 °C i 60 mins.
74 °C i 10 mins.

Tekst


Honningen tilsættes 5 minutter før kogningen stoppes

Blev brygget den 22/10 2011, hvor der var besøg fra Vejle
Flasket 28/11 2011

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
25 september 2018 - 18:45 til 21:30
Lokalafdeling Ribe
25 september 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
25 september 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro
26 september 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
26 september 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Århus C
27 september 2018 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Varde
27 september 2018 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Kolding
27 september 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
27 september 2018 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
28 september 2018 - 19:00 til 27 september 2018 - 23:00
Lokalafdeling Slagelse
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk