Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Vedelbryg
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 17. Oct 2011
(Senest opdateret: 28. Dec 2011)
Stilart: DK 2010 5B - Amerikansk Brown Ale
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Wheat | 200 g, | 1100 EBC, | % af total |
Honey | 200 g, | 4 EBC, | % af total |
Munich Malt | 1300 g, | 15 EBC, | % af total |
Pale Malt | 3200 g, | 8 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 1000 g, | 4 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Amarillo | 15 g, | 10.7 %α | i 60 min. |
Columbus | 45 g, | 14.1 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
66 °C i 60 mins.
74 °C i 10 mins.
Tekst
Honningen tilsættes 5 minutter før kogningen stoppes
Blev brygget den 22/10 2011, hvor der var besøg fra Vejle
Flasket 28/11 2011
Blev brygget den 22/10 2011, hvor der var besøg fra Vejle
Flasket 28/11 2011