Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Vedelbryg


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
17. Oct 2011
(Opd. 28. Dec 2011)


Stilart:
DK 2010 -> 5B - Amerikansk Brown Ale


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 57 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Chocolate Wheat 200 1100
Honey 200 4
Munich Malt 1300 15
Pale Malt 3200 8
Pilsner Malt 1000 4
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 15 g, 10.7 i 60 min.
Columbus 45 g, 14.1 i 10 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


66 °C i 60 mins.
74 °C i 10 mins.

Tekst


Honningen tilsættes 5 minutter før kogningen stoppes

Blev brygget den 22/10 2011, hvor der var besøg fra Vejle
Flasket 28/11 2011

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?