Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Weissbeer


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 25. Oct 2016
(Seneste rettet: 25. Oct 2016)


Stilart: DK 2015 -> 7A - Weizen/Weissbier


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
Wheat Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer 50 g, 4 i 60 min.
Hallertauer 30 g, 4 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
75 °C i 15 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
1 september 2008 - 17:30 til 1 september 2018 - 21:30
Lokalafdeling København
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Vordingborg
21 august 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
21 august 2018 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
23 august 2018 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Kolding
24 august 2018 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Århus C
25 august 2018 - 11:00 til 14:00
Lokalafdeling Vejle
25 august 2018 - 11:00 til 21:00
Lokalafdeling Køge
25 august 2018 - 11:00 til 21:00
Lokalafdeling Vordingborg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk