Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Weissbeer


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 25. Oct 2016
(Senest opdateret: 25. Oct 2016)


Stilart: DK 2015 -> 7A - Weizen/Weissbier


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
Wheat Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer 50 g, 4 i 60 min.
Hallertauer 30 g, 4 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
75 °C i 15 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus