Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Weissbeer


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen
25. Oct 2016
(Opd. 25. Oct 2016)


Stilart:
DK 2015 -> 7A - Weizen/Weissbier


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Pilsner Malt 3000 3
Wheat Malt 3000 3
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer 50 g, 4 i 60 min.
Hallertauer 30 g, 4 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
75 °C i 15 mins.
Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?