Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
Weissbeer
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 25. Oct 2016
(Senest opdateret: 25. Oct 2016)
Stilart: DK 2015 7A - Weizen/Weissbier
Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Pilsner Malt | 3000 g, | 3 EBC, | % af total |
Wheat Malt | 3000 g, | 3 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Hallertauer | 50 g, | 4 %α | i 60 min. |
Hallertauer | 30 g, | 4 %α | i 10 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20
Mæsketider
65 °C i 60 mins.
75 °C i 15 mins.