Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

Weissbeer


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 25. Oct 2016
(Senest opdateret: 25. Oct 2016)


Stilart: DK 2015 -> 7A - Weizen/Weissbier


Volumen: 25 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Pilsner Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
Wheat Malt 3000 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Hallertauer 50 g, 4 i 60 min.
Hallertauer 30 g, 4 i 10 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
75 °C i 15 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
12. november 2024
Østfyn
12. november 2024
Silkeborg
12. november 2024
Roskilde
13. november 2024
Maribo
13. november 2024
Odense
15. november 2024
Sønderborg
15. november 2024
Slagelse
16. november 2024
Varde
16. november 2024
Haderslev
16. november 2024
Brønderslev