Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

When santa came around


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Hansen, 10. Oct 2018
(Senest opdateret: 10. Oct 2018)


Volumen: 23 L
Boil Volumen: 28 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Aroma Malt 1000 g, 100 EBC, % af total
Biscuit Malt 200 g, 50 EBC, % af total
Cara Crystal 250 g, 150 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 6100 g, 5 EBC, % af total
Roasted Barley 250 g, 1200 EBC, % af total
Rye Malt 250 g, 800 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 20 g, 8.5 i 60 min.
Northern Brewer 11 g, 8.5 i 40 min.
Northern Brewer 11 g, 8.5 i 20 min.
Northern Brewer 11 g, 8.5 i 5 min.

Gær


2 pk 1028 London Ale

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
78 °C i 10 mins.
100 °C i 60 mins.

Tekst


Mangrove Jacks m36 blev brugt, 2 pk

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København Nord
29 januar 2020 - 19:30 til 21:30
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 08:00 til 3 februar 2020 - 20:00
Lokalafdeling Odense C
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Viborg
30 januar 2020 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2020 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
1 februar 2020 - 16:30 til 21:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 februar 2020 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Køge
5 februar 2020 - 19:00 til 21:00
Lokalafdeling Holbæk
6 februar 2020 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev