Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

When santa came around


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din embalage.
Opskrift lavet af: Hansen, 10. Oct 2018
(Seneste rettet: 10. Oct 2018)


Volumen: 23 L
Boil Volumen: 28 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Aroma Malt 1000 g, 100 EBC, % af total
Biscuit Malt 200 g, 50 EBC, % af total
Cara Crystal 250 g, 150 EBC, % af total
Maris Otter Pale Malt 6100 g, 5 EBC, % af total
Roasted Barley 250 g, 1200 EBC, % af total
Rye Malt 250 g, 800 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Northern Brewer 20 g, 8.5 i 60 min.
Northern Brewer 11 g, 8.5 i 40 min.
Northern Brewer 11 g, 8.5 i 20 min.
Northern Brewer 11 g, 8.5 i 5 min.

Gær


2 pk 1028 London Ale

Mæsketider


65 °C i 60 mins.
78 °C i 10 mins.
100 °C i 60 mins.

Tekst


Mangrove Jacks m36 blev brugt, 2 pk

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
18 december 2018 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
19 december 2018 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Århus C
5 januar 2019 - 13:00 til 17:00
Lokalafdeling Køge
5 januar 2019 - 15:00 til 17:00
Lokalafdeling Frederikshavn
9 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo
10 januar 2019 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
11 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
12 januar 2019 - 08:30 til 16:00
Lokalafdeling Thisted
14 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Rødovre
15 januar 2019 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Esbjerg
Få en konto   Log ind
Om Brygbaren.dk
-
Betingelser
-
Kontakt

brygbaren.dk