Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

(FM 2013) ImPonAde C3


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 27. Aug 2013
(Senest opdateret: 14. Nov 2013)


Stilart: DK 2010 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 500 g, 16 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3200 g, 8 EBC, % af total
Vienna 1000 g, 6 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 50 g, 11.8 i 60 min.
Chinook 25 g, 11.8 i 30 min.
Centennial 40 g, 13.5 i 10 min.
Cascade 20 g, 6.8 i 2 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


Denne fik vi en publikumskonkurrencens tredieplads med, til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2013

Tak for det

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
23. februar 2025
Landsdækkende
24. februar 2025
Rødovre
25. februar 2025
Holstebro
26. februar 2025
Frederikssund
27. februar 2025
København Nord
27. februar 2025
Skanderborg
28. februar 2025
Køge
28. februar 2025
Thisted
04. marts 2025
Østfyn
04. marts 2025
Herning