Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

(FM 2013) ImPonAde C3


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 27. Aug 2013
(Senest opdateret: 14. Nov 2013)


Stilart: DK 2010 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 500 g, 16 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3200 g, 8 EBC, % af total
Vienna 1000 g, 6 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 50 g, 11.8 i 60 min.
Chinook 25 g, 11.8 i 30 min.
Centennial 40 g, 13.5 i 10 min.
Cascade 20 g, 6.8 i 2 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


Denne fik vi en publikumskonkurrencens tredieplads med, til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2013

Tak for det

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro