Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

(FM 2013) ImPonAde C3


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 27. Aug 2013
(Senest opdateret: 14. Nov 2013)


Stilart: DK 2010 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 500 g, 16 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3200 g, 8 EBC, % af total
Vienna 1000 g, 6 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 50 g, 11.8 i 60 min.
Chinook 25 g, 11.8 i 30 min.
Centennial 40 g, 13.5 i 10 min.
Cascade 20 g, 6.8 i 2 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


Denne fik vi en publikumskonkurrencens tredieplads med, til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2013

Tak for det

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19. april 2024
Aarhus
20. april 2024
Amager
20. april 2024
Brønderslev
22. april 2024
Østfyn
23. april 2024
Ringsted
24. april 2024
Frederikssund
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg