Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

(FM 2013) ImPonAde C3


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 27. Aug 2013
(Senest opdateret: 14. Nov 2013)


Stilart: DK 2010 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Dark Wheat 500 g, 16 EBC, % af total
Munich Malt 1000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 3200 g, 8 EBC, % af total
Vienna 1000 g, 6 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 50 g, 11.8 i 60 min.
Chinook 25 g, 11.8 i 30 min.
Centennial 40 g, 13.5 i 10 min.
Cascade 20 g, 6.8 i 2 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


Denne fik vi en publikumskonkurrencens tredieplads med, til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2013

Tak for det

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27 oktober 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling København
27 oktober 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Østfyn
28 oktober 2021 - 18:00 til 23:00
Lokalafdeling Næstved
28 oktober 2021 - 19:30 til 22:00
Lokalafdeling Skanderborg
29 oktober 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
29 oktober 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Halsnæs
30 oktober 2021 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Kolding
30 oktober 2021 - 13:30 til 22:00
Lokalafdeling Frederikshavn
3 november 2021 - 18:30 til 21:30
Lokalafdeling Frederikssund
4 november 2021 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Kolding