Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

(FM 2013) ImPonAde C3


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
27. Aug 2013
(Opd. 14. Nov 2013)


Stilart:
DK 2010 -> 6B - Amerikansk IPA


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 70 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Dark Wheat 500 16
Munich Malt 1000 15
Pale Malt 3200 8
Vienna 1000 6
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Chinook 50 g, 11.8 i 60 min.
Chinook 25 g, 11.8 i 30 min.
Centennial 40 g, 13.5 i 10 min.
Cascade 20 g, 6.8 i 2 min.

Gær


1 pk Safale US-05

Mæsketider


67 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.

Tekst


Denne fik vi en publikumskonkurrencens tredieplads med, til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2013

Tak for det

Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?