Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

...skyr ilden


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 6. Apr 2014
(Senest opdateret: 17. Jul 2014)


Stilart: DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 150 g, 1100 EBC, % af total
Dark Wheat 1000 g, 15 EBC, % af total
Flaked Oats 350 g, 4 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 3500 g, 18 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Centennial 30 g, 13.5 i 60 min.
Cascade 15 g, 6.8 i 15 min.
Cascade 15 g, 6.8 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 40 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. november 2024
Skagen
23. november 2024
Hjørring
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro
27. november 2024
Køge
30. november 2024
Horsens
01. december 2024
Faaborg
03. december 2024
Herning
03. december 2024
Ringsted