Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

...skyr ilden


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
6. Apr 2014
(Opd. 17. Jul 2014)


Stilart:
DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Chocolate Wheat 150 1100
Dark Wheat 1000 15
Flaked Oats 350 4
Rauch Malt (Peated) 3500 18
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Centennial 30 g, 13.5 i 60 min.
Cascade 15 g, 6.8 i 15 min.
Cascade 15 g, 6.8 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 40 mins.
Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?