Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
...skyr ilden
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 6. Apr 2014
(Senest opdateret: 17. Jul 2014)
Stilart: DK 2011 13D - Andre Røgøl
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Chocolate Wheat | 150 g, | 1100 EBC, | % af total |
Dark Wheat | 1000 g, | 15 EBC, | % af total |
Flaked Oats | 350 g, | 4 EBC, | % af total |
Rauch Malt (Peated) | 3500 g, | 18 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Centennial | 30 g, | 13.5 %α | i 60 min. |
Cascade | 15 g, | 6.8 %α | i 15 min. |
Cascade | 15 g, | 6.8 %α | i 1 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
68 °C i 40 mins.