Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

...skyr ilden


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 6. Apr 2014
(Senest opdateret: 17. Jul 2014)


Stilart: DK 2011 -> 13D - Andre Røgøl


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 60 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 150 g, 1100 EBC, % af total
Dark Wheat 1000 g, 15 EBC, % af total
Flaked Oats 350 g, 4 EBC, % af total
Rauch Malt (Peated) 3500 g, 18 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Centennial 30 g, 13.5 i 60 min.
Cascade 15 g, 6.8 i 15 min.
Cascade 15 g, 6.8 i 1 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 40 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
26. april 2024
Thisted
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge
30. april 2024
Holstebro
01. maj 2024
Aarhus
02. maj 2024
Haslev
03. maj 2024
Sønderborg
03. maj 2024
Slagelse