Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

dark'n'hoppy


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Aug 2012
(Senest opdateret: 13. Nov 2012)


Stilart: DK 2011 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 500 g, 1000 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 2000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 25 g, 11.2 i 60 min.
Centennial 20 g, 11 i 60 min.
Amarillo 10 g, 11.2 i 5 min.
Chinook 15 g, 11.4 i 3 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
26. april 2024
Thisted
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge
30. april 2024
Holstebro
01. maj 2024
Aarhus
02. maj 2024
Haslev
03. maj 2024
Sønderborg
03. maj 2024
Slagelse