Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

dark'n'hoppy


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Aug 2012
(Senest opdateret: 13. Nov 2012)


Stilart: DK 2011 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 500 g, 1000 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 2000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 25 g, 11.2 i 60 min.
Centennial 20 g, 11 i 60 min.
Amarillo 10 g, 11.2 i 5 min.
Chinook 15 g, 11.4 i 3 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. november 2024
Skagen
23. november 2024
Hjørring
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro
27. november 2024
Køge
30. november 2024
Horsens
01. december 2024
Faaborg
03. december 2024
Herning
03. december 2024
Ringsted