Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

dark'n'hoppy


Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
18. Aug 2012
(Opd. 13. Nov 2012)


Stilart:
DK 2011 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %

Malt

Beregnet EBC: ()
Type Gram EBC % af total
Chocolate Wheat 500 1000
Flaked Oats 300 4
Munich Malt 2000 15
Pale Malt 2500 4
 
Samlet malt-mængde g

Humle


Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 25 g, 11.2 i 60 min.
Centennial 20 g, 11 i 60 min.
Amarillo 10 g, 11.2 i 5 min.
Chinook 15 g, 11.4 i 3 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Hvad har du på hjertet?