Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

dark'n'hoppy


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt, 18. Aug 2012
(Senest opdateret: 13. Nov 2012)


Stilart: DK 2011 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Chocolate Wheat 500 g, 1000 EBC, % af total
Flaked Oats 300 g, 4 EBC, % af total
Munich Malt 2000 g, 15 EBC, % af total
Pale Malt 2500 g, 4 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo 25 g, 11.2 i 60 min.
Centennial 20 g, 11 i 60 min.
Amarillo 10 g, 11.2 i 5 min.
Chinook 15 g, 11.4 i 3 min.

Gær


1 pk Safale S-04

Mæsketider


68 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.
Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
24 september 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
24 september 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Halsnæs
25 september 2021 - 12:00 til 21:00
Lokalafdeling Holstebro
25 september 2021 - 13:00 til 16:00
Lokalafdeling Vejle
25 september 2021 - 13:30 til 17:00
Lokalafdeling Frederikshavn
25 september 2021 - 14:00 til 17:00
Lokalafdeling Horsens
25 september 2021 - 16:00 til 22:00
Lokalafdeling Næstved
25 september 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Bornholm
25 september 2021 - 19:00 til 23:00
Lokalafdeling Aabenraa
28 september 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Holstebro