Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
dark'n'hoppy
Opskrift lavet af: Morten Bressendorff Schmidt
18. Aug 2012
(Opd. 13. Nov 2012)
Stilart:
DK 2011
8E - Moderne Porter og Stout
DK 2011

Volumen: 20 L
Boil Volumen: 26 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
Malt
Beregnet EBC: ()Type | Gram | EBC | % af total |
---|---|---|---|
Chocolate Wheat | 500 | 1000 | |
Flaked Oats | 300 | 4 | |
Munich Malt | 2000 | 15 | |
Pale Malt | 2500 | 4 | |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Amarillo | 25 g, | 11.2 %α | i 60 min. |
Centennial | 20 g, | 11 %α | i 60 min. |
Amarillo | 10 g, | 11.2 %α | i 5 min. |
Chinook | 15 g, | 11.4 %α | i 3 min. |
Gær
1 pk Safale S-04
Mæsketider
68 °C i 60 mins.
76 °C i 5 mins.