Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

sommerøl - test


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 15. Feb 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Maris Otter Pale Malt 1000 g, 5 EBC, % af total
Melanoidin Malt 1000 g, 69 EBC, % af total
Pilsner Malt 3500 g, 3 EBC, % af total
Wheat Malt 300 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.5 i 60 min.
Goldings 50 g, 5.5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Burton Union - M79

Tekst


Variant lavet på malt fra Refsvindinge, gær fra Munkebo, humle fra baghaven, halvdelen af mæskevand erstattet med birkesaft fra birketræer i baghaven, så er bliver det til en Fynsk Sommerøl ;-)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro