Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

sommerøl - test


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 15. Feb 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Maris Otter Pale Malt 1000 g, 5 EBC, % af total
Melanoidin Malt 1000 g, 69 EBC, % af total
Pilsner Malt 3500 g, 3 EBC, % af total
Wheat Malt 300 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.5 i 60 min.
Goldings 50 g, 5.5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Burton Union - M79

Tekst


Variant lavet på malt fra Refsvindinge, gær fra Munkebo, humle fra baghaven, halvdelen af mæskevand erstattet med birkesaft fra birketræer i baghaven, så er bliver det til en Fynsk Sommerøl ;-)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. juli 2024
Amager
03. august 2024
Bornholm
03. august 2024
Odense
04. august 2024
Køge
10. august 2024
Varde
10. august 2024
Frederikshavn
11. august 2024
Landsdækkende
13. august 2024
Silkeborg
14. august 2024
Odense
14. august 2024
Frederikssund