Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:

%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5

sommerøl - test


Del på
Print

QR-link til opskriften
qr
Vælg antal og klik på QR koden for at skrive ud til din emballage.
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 15. Feb 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)


Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %


QR-link til opskriften
qr

Malt

Samlet beregnet EBC: ()
Maris Otter Pale Malt 1000 g, 5 EBC, % af total
Melanoidin Malt 1000 g, 69 EBC, % af total
Pilsner Malt 3500 g, 3 EBC, % af total
Wheat Malt 300 g, 3 EBC, % af total
 
Samlet malt-mængde g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings 50 g, 5.5 i 60 min.
Goldings 50 g, 5.5 i 15 min.

Gær


1 pk Mangrove Jack´s Burton Union - M79

Tekst


Variant lavet på malt fra Refsvindinge, gær fra Munkebo, humle fra baghaven, halvdelen af mæskevand erstattet med birkesaft fra birketræer i baghaven, så er bliver det til en Fynsk Sommerøl ;-)

Skriv en kommentar
Navn
Emailadresse
Kommentar

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
12. oktober 2024
Frederikshavn
12. oktober 2024
Frederikshavn
15. oktober 2024
Roskilde
15. oktober 2024
Esbjerg
16. oktober 2024
Odense
16. oktober 2024
Svendborg
18. oktober 2024
Sønderborg
19. oktober 2024
Bornholm
20. oktober 2024
Landsdækkende
21. oktober 2024
København Nord