Bryggedato:
Tappedato:
OG:
FG:
%Vol:
%Vol ≈ (OG - FG) / 7.5
sommerøl - test
Opskrift lavet af: Klaus Ankerstjerne Eriksen, 15. Feb 2018
(Senest opdateret: 5. Feb 2020)
Volumen: 20 L
Boil Volumen: 25 L
Effektivitet: 72 %
OG:
FG:
%Vol: %
QR-link til opskriften
Malt
Samlet beregnet EBC: ()Maris Otter Pale Malt | 1000 g, | 5 EBC, | % af total |
Melanoidin Malt | 1000 g, | 69 EBC, | % af total |
Pilsner Malt | 3500 g, | 3 EBC, | % af total |
Wheat Malt | 300 g, | 3 EBC, | % af total |
Samlet malt-mængde | g |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Goldings | 50 g, | 5.5 %α | i 60 min. |
Goldings | 50 g, | 5.5 %α | i 15 min. |
Gær
1 pk Mangrove Jack´s Burton Union - M79
Tekst
Variant lavet på malt fra Refsvindinge, gær fra Munkebo, humle fra baghaven, halvdelen af mæskevand erstattet med birkesaft fra birketræer i baghaven, så er bliver det til en Fynsk Sommerøl ;-)