Liste over alle stilarter

Stilarten: 13A - Frugt/grøntsagsøl


Beskrivelse
En harmonisk forening af frugt/grøntsag og øl. Den grundlæggende øl skal følge en klassisk stilart og i konkurrencer skal både stilart og tilsætning angives. Bemærk at de kommercielle bryggerier, og dermed eksemplerne sjældent går efter at ramme en specifik grundlæggende stilart.

Aroma
Øllet skal følge den grundlæggende stilart. Den valgte tilsætning skal bemærkes, men samtidig være i harmoni med øllet. Bemærk at forskellige tilsætninger kan være mere eller mindre markante i deres karakter.

Farve/udseende
Farve og skum skal følge den grundlæggende øltype, men den valgte tilsætning kan afspejles.

Smag
Øllet skal følge den grundlæggende stilart. Den valgte tilsætning skal bemærkes, men samtidig være i harmoni med øllet. Bemærk at forskellige tilsætninger kan være mere eller mindre markante i deres karakter.

Krop
Krop og karbonering skal følge den grundlæggende stilart.

Eksempler
Wittekerke Rosé (Wit med hindbær)
Brasserie de Silly Pink Killer (Belgisk blond med pink grape)
Herslev Asparges (Weissbier med asparges)

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
29 januar 2021 - 18:00 til 22:00
Lokalafdeling Sønderborg
29 januar 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Slagelse
30 januar 2021 - 14:30 til 19:00
Lokalafdeling Brønderslev
4 februar 2021 - 00:00 til 00:00
Lokalafdeling Køge
8 februar 2021 - 19:00 til 21:30
Lokalafdeling Roskilde
9 februar 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Middelfart
10 februar 2021 - 19:00 til 22:00
Lokalafdeling Maribo
11 februar 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Haslev
12 februar 2021 - 19:00 til 20:30
Lokalafdeling Fredericia
17 februar 2021 - 18:30 til 22:00
Lokalafdeling Svendborg