Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 8A - Dry Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Efterfyldt vand: L

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Slut %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Cara Red Vægt g, EBC , %
Chocolate Wheat Vægt g, EBC , %
Munich Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Mæsketider


°C min.

Karbonering


Anvendt karboneringssukker: g

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning