Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2011 -> 8A - Dry Stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Efterfyldt vand: L
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Slut %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Anvendt karboneringssukker: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2011 -> 8A - Dry Stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Efterfyldt vand: L
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Slut %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:| Cara Red | Vægt g, | EBC , | % |
| Chocolate Wheat | Vægt g, | EBC , | % |
| Munich Malt | Vægt g, | EBC , | % |
| Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )| East Kent Golding | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
| East Kent Golding | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
| East Kent Golding | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
| Safale S-04 | pk |
Mæsketider
| °C | min. |
Karbonering
Anvendt karboneringssukker: g
