Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 8A - Dry Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Efterfyldt vand: L

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Slut %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Cara Red Vægt g, EBC , %
Chocolate Wheat Vægt g, EBC , %
Munich Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
East Kent Golding Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Mæsketider


°C min.

Karbonering


Anvendt karboneringssukker: g

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
19. april 2024
Aarhus
20. april 2024
Amager
20. april 2024
Brønderslev
22. april 2024
Østfyn
23. april 2024
Ringsted
24. april 2024
Frederikssund
25. april 2024
Næstved
25. april 2024
Helsingør
25. april 2024
Ribe
25. april 2024
Skanderborg