Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:| Cara Red | Vægt g, | EBC , | % |
| Flaked Oats | Vægt g, | EBC , | % |
| Munich Malt | Vægt g, | EBC , | % |
| Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
| Pilsner Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )| Nugget | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
| Saaz | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
| Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
| Safale S-04 | pk |
Krydderier
| Chili | g |
| Appelsin | g |
Mæsketider
| °C | min. |
| °C | min. |
Noter3 hele appelsiner og chili kogte med de sidste 10 minutter af humlekogningen.
Chilien er tørret piri-piri. |
