Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Anvendt karboneringssukker: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2010 -> 4F - Amerikansk Pale Ale
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Flaked Oats | Vægt g, | EBC , | % |
Munich Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Pilsner Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Saaz | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale S-04 | pk |
Krydderier
Appelsin | g |
Gran - friske skud | g |
Mæsketider
°C | min. |
Karbonering
Anvendt karboneringssukker: g
Noter50g Gran tilsat i 30 minutter, 50g Gran tilsat i 15 minutter
Appelsinerne hakkes groft og koger med i 15 minutter |