Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Chocolate Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Dark Wheat | Vægt g, | EBC , | % |
Flaked Oats | Vægt g, | EBC , | % |
Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Vienna | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Mosaic | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Nelson Sauvin | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Nelson Sauvin | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale S-04 | pk |
Mæsketider
°C | min. |
NoterBrygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!
De 200g Chokolate Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen. 1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C |