Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Dark Wheat Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Nelson Sauvin Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Nelson Sauvin Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Mæsketider


°C min.

Noter



Brygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!

De 200g Chokolate Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.

1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning