Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Dark Wheat Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Nelson Sauvin Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Nelson Sauvin Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Mæsketider


°C min.

Noter



Brygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!

De 200g Chokolate Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.

1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C