Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Dark Wheat Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Nelson Sauvin Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Nelson Sauvin Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Mæsketider


°C min.

Noter



Brygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!

De 200g Chokolate Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.

1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. november 2024
Skagen
23. november 2024
Hjørring
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro
27. november 2024
Køge
30. november 2024
Horsens
01. december 2024
Faaborg
03. december 2024
Herning
03. december 2024
Ringsted