Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 8E - Moderne Porter og Stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Dark Wheat Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Mosaic Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Nelson Sauvin Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Nelson Sauvin Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Mæsketider


°C min.

Noter



Brygbarens bud på en vinder til Fynske Mesterskaber i Håndbryg 2017, Porter/Stout kategorien!

De 200g Chokolate Malt er tilsat de sidste 10 minutter af mæskningen.

1 minuts humlen er tilsat under nedkøling ved 90C

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
03. april 2024
Faaborg
03. april 2024
Randers
04. april 2024
Viborg
05. april 2024
Sønderborg
05. april 2024
Slagelse
06. april 2024
Østfyn
06. april 2024
Landsdækkende
06. april 2024
Aabenraa
09. april 2024
Roskilde
10. april 2024
København Nord