Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Flaked Oats | Vægt g, | EBC , | % |
Pilsner Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Wheat (Unmaltet) | Vægt g, | EBC , | % |
Corn | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Cascade | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Mosaic | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safbrew S-33 | pk |
Safbrew WB-06 | pk |
Krydderier
Koriander | g |
Appelsin | g |
Mæsketider
°C | min. |
NoterAppelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min. Koriander frø, koges med humlen 15 minutter. |