Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Wheat (Unmaltet) Vægt g, EBC , %
Corn Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Mosaic Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safbrew S-33 pk
Safbrew WB-06 pk

Krydderier


Koriander g
Appelsin g

Mæsketider


°C min.

Noter



Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø, koges med humlen 15 minutter.