Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Wheat (Unmaltet) Vægt g, EBC , %
Corn Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Mosaic Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safbrew S-33 pk
Safbrew WB-06 pk

Krydderier


Koriander g
Appelsin g

Mæsketider


°C min.

Noter



Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø, koges med humlen 15 minutter.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro