Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Wheat (Unmaltet) Vægt g, EBC , %
Corn Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Mosaic Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20 pk

Krydderier


Koriander g
Appelsin g

Mæsketider


°C min.

Noter



Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus