Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Wheat (Unmaltet) Vægt g, EBC , %
Corn Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Mosaic Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20 pk

Krydderier


Koriander g
Appelsin g

Mæsketider


°C min.

Noter



Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
26. april 2024
Thisted
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge
30. april 2024
Holstebro
01. maj 2024
Aarhus
02. maj 2024
Haslev
03. maj 2024
Sønderborg
03. maj 2024
Slagelse