Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 7C - Belgisk Wit


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Wheat (Unmaltet) Vægt g, EBC , %
Corn Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Cascade Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Mosaic Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Mangrove Jack´s Bavarian Wheat - M20 pk

Krydderier


Koriander g
Appelsin g

Mæsketider


°C min.

Noter



Appelsinkød groft hakket og kogt 30min under mæskningen.
Appelsinkrællen skåret fra, koges med humlen 15 min.
Koriander frø (let knust), koges med humlen 15 minutter.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning