Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Munich Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Northern Brewer Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Krydderier


Hyben g

Mæsketider


°C min.

Noter



Hyben blev tømt for "kløpulver" og tilsat malten. Kogte ed i alle 60 minutter.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro