Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Munich Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Saaz | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Northern Brewer | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale S-04 | pk |
Krydderier
Hyben | g |
Mæsketider
°C | min. |
NoterHyben blev tømt for "kløpulver" og tilsat malten. Kogte ed i alle 60 minutter.
|