Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Munich Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Saaz Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Northern Brewer Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Krydderier


Hyben g

Mæsketider


°C min.

Noter



Hyben blev tømt for "kløpulver" og tilsat malten. Kogte ed i alle 60 minutter.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus