Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2019 -> 13E - Andre tilsætninger


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Goldings Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale US-05 pk

Krydderier


Lakrids - Engelsk g

Mæsketider


°C min.
°C min.

Noter



Brygget til AK og Franks bryllup 19. september 2020. Tillykke!

Grundøllen er porter
Lakridsen er tilsat sammen med aroma humlen og er "Sallos Original"

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge
30. april 2024
Holstebro
01. maj 2024
Aarhus
02. maj 2024
Haslev
03. maj 2024
Sønderborg
03. maj 2024
Slagelse
04. maj 2024
Esbjerg