Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Aurora Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Krydderier


Chili g
Vanillestang g

Mæsketider


°C min.

Karbonering


Anvendt karboneringssukker: g

Noter



Chilien er tørret Piri-Piri (ret stærk)

Chili og Vanilje koger med under hele humlekogningen.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning