Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Inkl. karb.sukker %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Challenger Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Aurora Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk

Krydderier


Chili g
Vanillestang g

Mæsketider


°C min.

Karbonering


Anvendt karboneringssukker: g

Noter



Chilien er tørret Piri-Piri (ret stærk)

Chili og Vanilje koger med under hele humlekogningen.

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
27. april 2024
Amager
27. april 2024
København
27. april 2024
Horsens
28. april 2024
Køge
30. april 2024
Holstebro
01. maj 2024
Aarhus
02. maj 2024
Haslev
03. maj 2024
Sønderborg
03. maj 2024
Slagelse
04. maj 2024
Esbjerg