Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2015 -> 13E - Andre Tilsætninger


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Flaked Oats Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Goldings Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Goldings Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale US-05 pk

Krydderier


Lakrids - Engelsk g
Kaffe (brygget) g

Mæsketider


°C min.

Noter



Lakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...

Der er tilsat kaffe ved chilling.
Kaffen er kold-ekstraheret Kenya AA+

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
28. marts 2024
Aabenraa
28. marts 2024
Sønderborg
03. april 2024
Faaborg
03. april 2024
Randers
04. april 2024
Viborg
05. april 2024
Sønderborg
05. april 2024
Slagelse
06. april 2024
Østfyn
06. april 2024
Landsdækkende
06. april 2024
Aabenraa