Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 13E - Andre Tilsætninger
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2015 -> 13E - Andre Tilsætninger
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Chocolate Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Flaked Oats | Vægt g, | EBC , | % |
Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Vienna | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Goldings | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Goldings | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale US-05 | pk |
Krydderier
Lakrids - Engelsk | g |
Kaffe (brygget) | g |
Mæsketider
°C | min. |
NoterLakridsen tilsættes sammen med aromahumlen. Det kan gøres i sokken...
Der er tilsat kaffe ved chilling. Kaffen er kold-ekstraheret Kenya AA+ |