Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2017 -> 9E - Imperial stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2017 -> 9E - Imperial stout
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Chocolate Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Pilsner Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Rauch Malt (Peated) | Vægt g, | EBC , | % |
Vienna | Vægt g, | EBC , | % |
Carafa III | Vægt g, | EBC , | % |
Liquid Dark Extract | Vægt g, | EBC , | % |
Liquid Black Extract | Vægt g, | EBC , | % |
Brown Sugar | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
Simcoe | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale S-04 | pk |
Mangrove Jack´s US West Coast - M44 | pk |
Mæsketider
°C | min. |
Noter5L bliverlagt på bourbonfad, og lagret ? måneder...
Efter mæskning var OG 1060 Efter tilsæt af sirup var OG 1078 Efter tilsæt af puddersukker (brun farin) var OG 1098 |