Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2017 -> 9E - Imperial stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Rauch Malt (Peated) Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Carafa III Vægt g, EBC , %
Liquid Dark Extract Vægt g, EBC , %
Liquid Black Extract Vægt g, EBC , %
Brown Sugar Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk
Mangrove Jack´s US West Coast - M44 pk

Mæsketider


°C min.

Noter



5L bliverlagt på bourbonfad, og lagret ? måneder...

Efter mæskning var OG 1060
Efter tilsæt af sirup var OG 1078
Efter tilsæt af puddersukker (brun farin) var OG 1098


DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster