Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2017 -> 9E - Imperial stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Rauch Malt (Peated) Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Carafa III Vægt g, EBC , %
Liquid Dark Extract Vægt g, EBC , %
Liquid Black Extract Vægt g, EBC , %
Brown Sugar Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk
Mangrove Jack´s US West Coast - M44 pk

Mæsketider


°C min.

Noter



5L bliverlagt på bourbonfad, og lagret ? måneder...

Efter mæskning var OG 1060
Efter tilsæt af sirup var OG 1078
Efter tilsæt af puddersukker (brun farin) var OG 1098


DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
05. februar 2025
Ringsted
07. februar 2025
Sønderborg
07. februar 2025
Slagelse
11. februar 2025
Silkeborg
11. februar 2025
Roskilde
13. februar 2025
Haslev
19. februar 2025
Odense
19. februar 2025
Hillerød
19. februar 2025
Svendborg
19. februar 2025
Aarhus