Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2017 -> 9E - Imperial stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Rauch Malt (Peated) Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Carafa III Vægt g, EBC , %
Liquid Dark Extract Vægt g, EBC , %
Liquid Black Extract Vægt g, EBC , %
Brown Sugar Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk
Mangrove Jack´s US West Coast - M44 pk

Mæsketider


°C min.

Noter



5L bliverlagt på bourbonfad, og lagret ? måneder...

Efter mæskning var OG 1060
Efter tilsæt af sirup var OG 1078
Efter tilsæt af puddersukker (brun farin) var OG 1098


DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning