Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2017 -> 9E - Imperial stout


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Pilsner Malt Vægt g, EBC , %
Rauch Malt (Peated) Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Carafa III Vægt g, EBC , %
Liquid Dark Extract Vægt g, EBC , %
Liquid Black Extract Vægt g, EBC , %
Brown Sugar Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
Simcoe Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale S-04 pk
Mangrove Jack´s US West Coast - M44 pk

Mæsketider


°C min.

Noter



5L bliverlagt på bourbonfad, og lagret ? måneder...

Efter mæskning var OG 1060
Efter tilsæt af sirup var OG 1078
Efter tilsæt af puddersukker (brun farin) var OG 1098


DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
21. november 2024
Haslev
21. november 2024
Helsingør
22. november 2024
Skagen
22. november 2024
Birkerod
22. november 2024
Næstved
22. november 2024
Hjørring
23. november 2024
Viborg
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro