Få en konto | Log ind | | Bestingelser | Om
Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
First Gold Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
First Gold Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale US-05 pk

Krydderier


Lakrids - Engelsk g
Kaffe (brygget) g

Mæsketider


°C min.

Noter



Kaffen er malet og lagt i koldt vand dagen før. Tilsat efter chilling. Kaffen er Kenya AA+ fra Stellini Kaffe.

Lakridsen er granulat og tilsat med den 5 mins humlen.

Alphasyren for humlen er gætværk, da det er humle fra egen have (fra høsten 2013)