Bryglog for:
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Samlet malt-mængde: g
Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren
Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger
Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %
Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:
Malt
Samlet beregnet EBC:Chocolate Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Pale Malt | Vægt g, | EBC , | % |
Vienna | Vægt g, | EBC , | % |
Humle
Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )First Gold | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. | |
First Gold | Vægt g, | Alphasyre % | Kogetid min. |
Gær
Safale US-05 | pk |
Krydderier
Lakrids - Engelsk | g |
Kaffe (brygget) | g |
Mæsketider
°C | min. |
NoterKaffen er malet og lagt i koldt vand dagen før. Tilsat efter chilling. Kaffen er Kenya AA+ fra Stellini Kaffe.
Lakridsen er granulat og tilsat med den 5 mins humlen. Alphasyren for humlen er gætværk, da det er humle fra egen have (fra høsten 2013) |