Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
First Gold Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
First Gold Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale US-05 pk

Krydderier


Lakrids - Engelsk g
Kaffe (brygget) g

Mæsketider


°C min.

Noter



Kaffen er malet og lagt i koldt vand dagen før. Tilsat efter chilling. Kaffen er Kenya AA+ fra Stellini Kaffe.

Lakridsen er granulat og tilsat med den 5 mins humlen.

Alphasyren for humlen er gætværk, da det er humle fra egen have (fra høsten 2013)

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
04. januar 2025
Køge
04. januar 2025
Amager
07. januar 2025
Herning
07. januar 2025
Aarhus
09. januar 2025
Haslev
09. januar 2025
Fredericia
09. januar 2025
Holbaek
11. januar 2025
Frederikshavn
11. januar 2025
Bornholm
11. januar 2025
Herning