Bryglog for: Opskriften

Brygget af: Morten Bressendorff Schmidt, Brygbaren

Stilart: DK 2011 -> 13E - Andre Tilsætninger


Brygdato:
Tappedato:
Volumen: L
Boil Volumen: L
Effektivitet: %

Beregnet OG:
Beregnet FG:
Målt FG:
Beregnet %Vol:

Malt

Samlet beregnet EBC:
Chocolate Malt Vægt g, EBC , %
Pale Malt Vægt g, EBC , %
Vienna Vægt g, EBC , %
Samlet malt-mængde: g

Humle

Samlet beregnet IBU: (Tinseth: )
First Gold Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.
First Gold Vægt g, Alphasyre % Kogetid min.

Gær


Safale US-05 pk

Krydderier


Lakrids - Engelsk g
Kaffe (brygget) g

Mæsketider


°C min.

Noter



Kaffen er malet og lagt i koldt vand dagen før. Tilsat efter chilling. Kaffen er Kenya AA+ fra Stellini Kaffe.

Lakridsen er granulat og tilsat med den 5 mins humlen.

Alphasyren for humlen er gætværk, da det er humle fra egen have (fra høsten 2013)

DØE arrangementer

Arrangementer hos Danske ØlEntusiaster
22. november 2024
Skagen
23. november 2024
Hjørring
25. november 2024
Køge
26. november 2024
København Nord
26. november 2024
Holstebro
27. november 2024
Køge
30. november 2024
Horsens
01. december 2024
Faaborg
03. december 2024
Herning
03. december 2024
Ringsted